ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΟΚΛΗΣ ΑΕ: Ευχές για “υγεία και μετά …παράδες” στην κοπή της βασιλόπιτας

Σε μια όμορφη, λιτή και ζεστή εκδήλωση το ΔΣ και τα μέλη της ΔΙΟΚΛΗΣ ΑΕ έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα στο ισόγειο του Βιοτεχνικού Πάρκου Καλαμάτας. Την δημοτική αρχή εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Παύλος Μπουζιάνης, τ. πρόεδρος για 2,5 χρόνια της εταιρίας που μίλησε με θερμά λόγια για το έργο που γίνεται στην επιχείρηση.


Την πίτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της ΙΜ Μεσσηνίας, Αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς, που στην σύντομη ομιλία του έδωσε το στίγμα και το πραγματικό νόημα της ζωής που θέλει υγεία κι όχι παράδες…
Στη συνέχεια ο πρόεδρος της εταιρείας δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Φάβας ευχαρίστησε τους εργαζόμενους και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο ΒΙΟΠΑ, ευχήθηκε για τη νέα χρονιά κι ενημέρωσε ότι η παντανόστιμη κι αφράτη βασιλόπιτα που ετοίμασε το “Εργαστήρι” του Παύλου Χριστόπουλου που στεγάζεται στον χώρο, στα φλουριά που έχει μέσα, θα δώσουν στους τυχερούς μια εικόνα της Παναγίας και του Χριστού κι ένα τάμπλετ.

Την εικόνα κέρδισε ο Παύλος Λάγιος ενώ το ταμπλετ η Αθηνά Σορλώνη.
Σε σύντομο χαιρετισμό ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας Μανώλης Μάκαρης τόνισε τη στήριξη στον θεσμό και στους επαγγελματίες του Πάρκου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι πρόεδροι του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ανδρέας Καραγιάννης, της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας Γιάννης Μπάκας, η πρόεδρος της ΔΚ Καλαμάτας Τασούλα Φοίφα, δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας και των μειοψηφιών του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου και του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας, υπάλληλοι της “Διοκλής” και επαγγελματίες του ΒΙΟ.ΠΑ.
Ηταν μια εκδήλωση που στόχο είχε την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των επαγγελματιών του χώρου και μια έμπρακτη δήλωση υποστήριξης από την Διοίκηση της ΔΙΟΚΛΗΣ ΑΕ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

https://www.facebook.com/thanassis.poulopoulos/media_set?set=a.10156052225772733.1073742265.683162732&type=3

To Top