ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας: Το τελικό κείμενο για την ανάδειξη των Αρχαίων- Ποιοι ψήφισαν την πρόταση των μειοψηφιών

20- 15 ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ – ΑΠΕΙΧΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΦΕΡΙΟΠΟΥΛΟΣ

Mετά τα νέα δεδομένα από την ομιλία της Ευαγγελίας Μηλίτση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος ανάγνωσε μια νέα πρόταση την οποία όμως απέσυρε και ζήτησε από την ομάδα του να απέχει. Νωρίτερα ο Βασίλης Τζαμουράνης διάβασε το κείμενο που τέθηκε προς ψήφιση, με τις αλλαγές και τις προσθήκες που έγιναν και τελικά εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία με ψήφους 20 υπέρ. 

O προεδρεύων χτες Στάθης Σταματόπουλος, μόλις κατάλαβε πως τα δυο κείμενα είχαν κάποια σημεία ταύτισης αλλά υπήρχαν και …αποστάσεις, διέκοψε για 18 λεπτά το Συμβούλιο για να συνταχθεί ένα κοινό κείμενο συμφωνίας. Μάταια, όμως! Μόλις έφτασαν στην ολοκλήρωσή του, ο όρος για την μη διατάραξη του έργου της ανάπλασης που ήθελε να συμπεριληφθεί ο Δήμαρχος, δεν έγινε δεκτό κι έτσι καταλήξαμε πάλι στην…διαφωνία!

Λύρας: Μας αγνόησαν

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Παναγιώτης Λύρας διαμαρυρήθηκε για την μη ενημέρωση του Συμβουλίου της Κοινότητας και είπε: Είμαστε υπέρ της ανάδειξης των Αρχαίων και ψηφίζω λευκό γιατί δεν εστάλη να γνωμοδοτηθεί από εμάς”…

To Top