Αθλητισμός

Δημοτικό Στάδιο: Συνεχίζονται οι εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα – 9 Μαρτίου με Αστέρα Βλαχιώτη η “πρώτη”

ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΛΑΧΙΩΤΗ

Συνεχίζονται τα έργα για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο παραλίας και σήμερα Κυριακή γινόντουσαν εργασίες για να επανέλθει η κανονικότητα στα Στάδιο, όσο το δυνατόν γρηγορότερα! Κι όταν λέμε κανονικότητα, εννοούμε τόσο την επιστροφή της “Μαύρης Θύελλας” στην κανονική της έδρα αλλά και για την ομαλή λειτουργία και των αθλημάτων του στίβου, αφού τα έργα έχουν διαταράξει την χρήση του ταρτάν κι όχι μόνο.

stadio-erga-DSC-0359

stadio-erga-DSC-0360

stadio-erga-DSC-0362

stadio-erga-DSC-0363

stadio-erga-DSC-0364

stadio-erga-DSC-0368

stadio-erga-DSC-0370

stadio-erga-DSC-0375

stadio-erga-DSC-0377

Σύμφωνα με πληροφορίες του Messinialive, έχουν ήδη ολοκληρωθεί τα υδραυλικά έργα για το πότισμα κι έχει ξεκινήσει η επίστρωση με ειδικό αποστραγγιστικό χαλίκι. Στη συνέχεια θα πέσουν δυο στρώματα διαφορετικής άμμου – ήδη το πρώτο σχεδόν απλώθηκε – κι αν όλα πάνε καλά με τις καιρικές συνθήκες, στις 20 με 25 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει το στρώσιμο του υβριδικού χλοοτάπητα, που θα έρθει έτοιμος σε ρολά.

stadio-erga-DSC-0380

stadio-erga-DSC-0383

stadio-erga-image00009

stadio-erga-image00012

stadio-erga-image00018

Κι αυτό σημαίνει πως η ομάδα της Καλαμάτας θα το πατήσει για πρώτη φορά σε επίσημο ματς στις 9 Μαρτίου κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη!
Αν υπάρξουν καθυστερήσεις λόγω καιρού κυρίως, αυτό θα συμβεί το αργότερο στις 20 Μαρτίου απέναντι στα Χανιά. Όπως και να έχει, η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει, και κάθε φορά που η ομάδα έχει ένα άτυχο αποτέλεσμα – μέχρι σήμερα έχει δυο “εντός” έδρας ήττες στη Μεσσήνη, από τον Παναθηναικό Β και σήμερα από την Κηφισιά, αρχίζει και η πίεση των οπαδών και φιλάθλων να βρεθούν μαζικά συσπειρωμένοι στο πλευρό των παικτών και να ενισχύσουν τις προσπάθειές τους για άνοδο.
Να επισημανθεί πως πολλοί φίλαθλοι που θα ήθελαν να δουν την τοπική μας ομάδα να αγωνίζεται για διάφορούς λόγους δεν έχουν μεταβεί στη φιλόξενη μεν Μεσσήνη, κάτι που σημαίνει πως η ομάδα χάνει από την δύναμή της αλλά και πλήττεται και οικονομικά
Ας ελπίσουμε οι εργασίες να ολοκληρωθούν τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου και η επιστροφή να συνοδευτεί από τη μαζική επαναδραστηριοποίηση και των φιλάθλων της πόλης!
Επόμενο μεγάλο έργο θα είναι και η αντικατάσταση των πυλώνων φωτισμού με νέα σύγχρονα και πιο δυνατά φώτα led…

To Top