Μουσική

Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας: “Μια… ασυνήθιστη μέρα στην Καλαμάτα”-2 μουσικά παραμύθια και ένα GALA

TI ANΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Επιτέλους έφτασε η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης κι η μεγαλύτερη γιορτή των παιδιών!!!!
Έφτασαν τα Χριστούγεννα και όπως και κάθε χρόνο το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας υποδέχεται και γιορτάζει τα Χριστούγεννα με το πιο λαμπερό και γιορταστικό του πρόσωπο!!!!

Αρχικά το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, στις 20:30, στην Κεντρική σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας θα παρουσιάσουμε δύο μουσικά παραμύθια που συνέθεσε ο Στάθης Γυφτάκης για τις Ορχήστρες και Χορωδίες του Ωδείου, με στίχους Λίλλυς Τριαντάρη, σκηνοθετική επιμέλεια Παναγιώτη Αδάμ και φωτισμούς Παναγιώτη Λαμπή.

Η Παιδική και η Νεανική Χορωδία του Ωδείου θα συμπράξουν με την Παιδική αλλά και την Συμφωνική Ορχήστρα του Ωδείου δημιουργώντας μια…”Ασυνήθιστη μέρα στην Καλαμάτα”.

Δύο παραμύθια για μικρούς και μεγάλους που μιλούν για την δύναμη της μουσικής αλλά και για τις ανθρώπινες “αδυναμίες”, την φαντασία αλλά και την δύσκολη ανθρώπινη πραγματικότητα μα πάνω από όλα για την αγάπη στον συνάνθρωπο, την μοιρασιά και την αποδοχή της διαφορετικότητας μέσα από την μουσική και την αλληλεγγύη…
Την αφήγηση έχουν αναλάβει η Σταυρούλα Δαμήλου και η Λίλλυ Τριαντάρη, ενώ στον ρόλο του παιδιού εμφανίζεται ο Νικόλας Κατερινόπουλος.
Την Ορχήστρα και τις χορωδίες διευθύνει ο Ιβάν Μάτζαρης.
Είσοδος ελεύθερη

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ GALA ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS TH ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Εν τω μεταξύ την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, στις 21:00, πάλι στην Κεντρική σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας θα πραγματοποιηθεί ένα Χριστουγεννιάτικο Gala από τους Καθηγητές αλλά και σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας με φιλανθρωπικό σκοπό. Μουσική για τα Χριστούγεννα, αλλά και γνωστά έργα του ρεπερτορίου, κωμικές σκηνές με το…γνωστό πια πιανιστικό Trio, Κάλαντα από την Αναγέννηση και εμφάνιση έκπληξη από τις Χορωδίες του Ωδείου…

Γενική είσοδος 5 ευρώ.

Τα χρήματα θα διατεθούν στα Παιδικά Χωριά SOS.
Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας κάθε μέρα από 15:00 έως 21:00.

Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας: “Μια… ασυνήθιστη μέρα στην Καλαμάτα”-2 μουσικά παραμύθια και ένα GALA
To Top