Βιβλίο

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας: Αυτό είναι το διευρυμένο χειμερινό ωράριο λειτουργίας

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020, τίθεται σε λειτουργία το χειμερινό ωράριο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας. Αυξάνονται οι μέρες απογευματινής λειτουργίας από δύο σε τρεις (Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη) και το ωράριο τις μέρες αυτές θα είναι συνεχές. Την Τρίτη και την Παρασκευή επιμηκύνεται το ωράριο υποδοχής κοινού κατά δύο ώρες.
Το χειμερινό ωράριο με διευρυμένες ώρες εξυπηρέτησης του κοινού διαμορφώνεται ως εξής:

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η απρόσκοπτη και αποδοτικότερη εξυπηρέτηση του αναγνωστικού κοινού και η αποτροπή του συνωστισμού με την κατανομή των επισκεπτών σε περισσότερες ώρες.
Το νέο, διευρυμένο ωράριο προέκυψε μετά από επιτυχημένη συνεργασία του Εφορευτικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης με τη Διοίκηση του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Καλαμάτας.

Υπενθυμίζουμε στα μέλη και τους φίλους της ΔΚΒ Καλαμάτας ότι η είσοδος στο χώρο της Βιβλιοθήκης και η εξυπηρέτηση γίνεται αποκλειστικά με τη χρήση μάσκας και γαντιών.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο 27210 96818 και στο mail@vivlkkal.mes.sch.gr.

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας: Αυτό είναι το διευρυμένο χειμερινό ωράριο λειτουργίας
To Top