Επιχειρείν

Δήμος Μεσσήνης: Ζητά από τους επαγγελματίες να δηλώσουν τον κοινόχρηστο χώρο για επέκταση των τραπεζοκαθισμάτων τους

Να δηλώσουν στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Μεσσήνης τα τετραγωνικά του κοινόχρηστου χώρου που επιθυμούν να καταλάβουν οι επαγγελματίες εστίασης δίνει τη δυνατότητα ο Δήμος. Οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται και από σκαρίφημα του χώρου στον οποίο επιθυμούν να επεκταθούν.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Ο Δήμος Μεσσήνης, στηρίζοντας τους καταστηματάρχες υγειονομικού ενδιαφέροντος, αξιοποιεί την επικείμενη τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών που προβλέπει την επέκταση χώρου ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων από τους επαγγελματίες εστίασης και αναψυχής όπου είναι δυνατόν, ώστε να τηρήσουν τις προβλεπόμενες αποστάσεις και να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της πανδημίας του covid-19.

“Για τον λόγο αυτό καλεί τους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Μεσσήνης και επιθυμούν να κάνουν χρήση κοινόχρηστου χώρου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων να υποβάλλουν τα αιτήματά τους στην αρμόδια Υπηρεσία”

Τα αιτήματα πρέπει να συνοδεύονται από πρόχειρα σκαριφήματα στα οποία θα αποτυπώνεται ο κοινόχρηστος χώρος, τον οποίο επιθυμούν να καταλάβουν ώστε να εξεταστεί η δυνατότητα παραχώρησής του. Οι επαγγελματίες μπορούν να τα υποβάλλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση messini@messini.gr. Για περισσότερες πληροφορίες θα απευθύνονται στην Υπηρεσία Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων στα τηλέφωνα 2722360102 και 2722360123 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δήμος Μεσσήνης: Ζητά από τους επαγγελματίες να δηλώσουν τον κοινόχρηστο χώρο για επέκταση των τραπεζοκαθισμάτων τους
To Top