ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Μεσσήνης: Σχολεία, Πολιτική προστασία και αγροτική οδοποιΐα οι προτεραιότητες

“ΣΗΚΩΣΕ ΜΑΝΙΚΙΑ” ΚΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΕΣ

Ανέλαβε για τα καλά τα καθήκοντά του ο νέος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος και χθές το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του, στην οποία συμμετείχαν οι πέντε διευθυντές των διευθύνσεων του δήμου. Σε αυτή ενημερώθηκε διεξοδικά για όλες τις εκκρεμότητες και τα “ανοιχτά θέματα”.

Βασικές προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής το αμέσως επόμενο διάστημα είναι η ομαλή έναρξη της σχολικής περιόδου, η σοβαρή αντιμετώπιση του θέματος που έχει προκύψει στην πολιτική προστασία μετά την λήξη των δίμηνων συμβάσεων των ατόμων που είχαν προσληφθεί για την πυροπροστασία, αφού και ο Σεπτέμβριος προβλέπεται ένας επικίνδυνος και “καυτός μήνας” όπως δήλωσε ο δήμαρχος και ο τρίτος τομέας είναι η αγροτική οδοποιΐα, αφού σε λίγες εβδομάδες, οι αγρότες του Δήμου θα ασχοληθούν ενεργά με την ελαιοκομιδή.

Την Κυριακή οι δημαιρεσίες
Ο κ.Αθανασόπουλος έχει ήδη ανακοινώσει ότι την προσεχή Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί θα διεξαχθεί το πρώτο δημοτικό συμβούλιο της νέας δημοτικής αρχής, όπου εκεί θα ανακοινωθεί ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, όλες οι επιτροπές του Δήμου αλλά και οι νέοι αντιδήμαρχοι.
Τέλος ο Γιώργος Αθανασόπουλος ευχήθηκε “καλή επιτυχία και καλό έργο σε όλους τους εκλεγμένους δημάρχους του νόμου”, τονίζοντας ότι “πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό της Μεσσηνίας”.

Δήμος Μεσσήνης: Σχολεία, Πολιτική προστασία και αγροτική οδοποιΐα οι προτεραιότητες
To Top