ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δήμος Μεσσήνης: Ματαιώνονται οι σημερινές και αυριανές πολιτιστικές εκδηλώσεις

Ματαιώνονται οι προγραμματισμένες για σήμερα και αύριο πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Μεσσήνης λόγω της εθνικής τραγωδίας που βιώνει η χώρα μας από τις φονικές πυρκαγιές. Όπως επισημαίνει η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Γεωργία Παναγοπούλου:
“Ανείπωτη τραγωδία, μικρές λέξεις. Όλεθρος, θλίψη, στενοχώρια…
Αυτά είναι τα συναισθήματά μας για όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στη χώρα μας εξαιτίας των πυρκαγιών. Οι περιουσίες ίσως αποκατασταθούν, οι άνθρωποι όμως χάθηκαν και είναι δικοί μας άνθρωποι.
Είναι αυτονόητο ότι αναβάλλονται όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Μεσσήνης, που ήταν να πραγματοποιηθούν σήμερα 24 και αύριο 25 Ιουλίου 2018, και αφορούν:
-«Συναυλία Κιθαριστικής Ορχήστρας Νίκαιας Δημοτικού Ωδείου Νικαίας- Αγ. Ι. Ρέντη» 24-7-18 και ώρα 21:00 στο αμφιθέατρο του πάρκου Μεσσήνης.
-«5ο Αντάμωμα Φιλαρμονικών, Δημοτική Φιλαρμονική Τρίπολης, Καλαμάτας, Μεσσήνης» 25-7-18 και ώρα 21:00, στο αμφιθέατρο του πάρκου Μεσσήνης.

Τέλος η συναυλία του Γιάννη Χαρούλη θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Μεσσήνη στις 20 Αυγούστου.

Σε ανακοίνωση του καλλιτέχνη αναφέρεται:
Λόγω του άστατου καιρού και των προβλέψεων για ακραία καιρικά φαινόμενα στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και της πένθιμης κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα μας, από τις φονικές πυρκαγιές , η αυριανή συναυλία στο Αρχαίο Στάδιο της Μεσσήνης αναβάλλεται για τις 20 Αυγούστου.
Τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί θα ισχύουν κανονικά για την νέα ημερομηνία. Όσοι επιθυμούν την εξαργύρωσή τους μπορούν να τα επιστρέψουν στο μέρος όπου τα αγόρασαν.”

Δήμος Μεσσήνης: Ματαιώνονται οι σημερινές και αυριανές πολιτιστικές εκδηλώσεις
To Top