ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Μεσσήνης: Αναδείχθηκε το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου

Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ ΦΥΚΙΡΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΣ – ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΛΑΣΚΑΡΗ

Το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου Μεσσήνης αναδείχτηκε, μετά από μυστική ψηφοφορία των 31 παρισταμένων, σήμερα το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχείο της πόλης.

Μετά από μία μακρά διαδικασία, κατά την οποία προήδρευσε ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος Τάσος Παπαγεωργίου, πρόεδρος εξελέγη ο κ. Νίκος Φύκιρης που προτάθηκε από τον δήμαρχο Γιώργο Αθανασόπουλο και έλαβε 21 ψήφους ενώ 10 ήταν τα λευκά.

Ο τέως δήμαρχος Γιώργος Τσώνης πρότεινε για αντιπρόεδρο τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Θεοδωρακόπουλο , ο όποιος κι έλαβε 15 ψήφους και 16 λευκά.

Γραμματέας του συμβουλίου αναδείχτηκε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Λάσκαρης, που έλαβε 14 ψήφους, με 16 λευκά και ένα άκυρο.
Από την διαδικασία απουσίασε δικαιολογημένα η δημοτική σύμβουλος της παράταξης του Γιώργου Τσώνη, Γεωργία Παναγοπούλου, ενώ ο επικεφαλής της “Λαϊκής συσπείρωσης” Χρήστος Θεοδωρακόπουλος απείχε κατά δήλωσή του για πολιτικούς λόγους από την ψηφοφορία.

Τόσο ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου όσο και τα δύο μέλη του Προεδρείου, στις σύντομες τοποθετήσεις τους ευχαρίστησαν όσους τους ψήφισαν και υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν το καλύτερο για το Δήμο Μεσσήνης.

H TOΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ κ.ΦΥΚΙΡΗ

H TOΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ και ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΣΚΑΡΗ

 

Τα μέλη του ΔΣ έχουν δύσκολο έργο αφού καλούνται να εφαρμόσουν πιστά τον κανονισμό λειτουργίας και να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, με αξιοπιστία και σοβαρότητα, αφού ο Δήμος Μεσσήνης έχει να αντιμετωπίσει στις συνεδριάσεις του απαιτητικά θέματα.

Δήμος Μεσσήνης: Αναδείχθηκε το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου
To Top