Τροφή για σκέψη

Δήμος Καλαμάτας: “Κερδίζεται η μάχη της αφίσας”

Μετά τον “πόλεμο με τα γκράφιτι” στην πόλη της Καλαμάτας η Δημοτική Αρχή μας πληροφορεί με ανακοίνωσή της πως “κερδίζεται και η μάχη της αφίσας”!

Η δημοτική Αρχή είναι αποφασισμένη να πατάξει και τις αφίσες απο την πόλη γι’αυτό και αυτές “αφαιρούνται στο συντομότερο δυνατό χρόνο” σύμφωνα με την ανακοίνωσή της.

Συγκεκριμένα όπως σημειώνεται απο την δημοτική Αρχή Καλαμάτας, “Μεγάλες προσπάθειες καταβάλλουν τα στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση της αφισορρύπανσης. Οι αφίσες που αναρτώνται, αφαιρούνται στο συντομότερο δυνατό χρόνο και επιβάλλονται τα πρόστιμα που ορίζονται από τον Κανονισμό Καθαριότητας.
Η αφαίρεση των αφισών γίνεται χωρίς καμία εξαίρεση και η Καλαμάτα είναι από τις λίγες ελληνικές πόλεις, που δεν κυριαρχούνται από την άναρχη αφισοκόλληση.

Είναι γνωστό ότι όσοι θέλουν να προβάλουν τις εκδηλώσεις τους, μπορούν να το κάνουν δωρεάν αναρτώντας αφίσες – κατόπιν αιτήσεως – σε μεταλλικές διατάξεις του Δήμου τοποθετημένες ανά την πόλη ή μισθώνοντας διαφημιστικό χώρο σε στάσεις λεωφορείων ή μέσω του Τύπου, έντυπου και ηλεκτρονικού”.

Δήμος Καλαμάτας: “Κερδίζεται η μάχη της αφίσας”
To Top