ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Καλαμάτας: 29 υπάλληλοι πιστοποιήθηκαν για χρήση απινιδωτή

Είκοσι εννέα υπάλληλοι του Δήμου Καλαμάτας και των Νομικών του Προσώπων παρακολούθησαν επιτυχώς πεντάωρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Βασικής Υποστήριξης και Χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή. Τα σεμινάρια πραγματοποίησαν οι νοσηλεύτριες του Τμήματος Καλαμάτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Κωνσταντίνα Δαμηλάτη και Αικατερίνη Τσατά.

6 ΑΠΙΝΙΔΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου, την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018 επιδόθηκαν στους εκπαιδευθέντες οι σχετικές βεβαιώσεις, ώστε να έχουν τη δυνατότητα – εάν παραστεί ανάγκη – να χειρίζονται τους 6 απινιδωτές του Δήμου Καλαμάτας, οι οποίοι είναι εγκατεστημένοι στο Δημαρχείο, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Τέντα», στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας και στα γήπεδα Μπαχράμη και Λουκαρέα, «σε χώρους όπου αθλούνται παιδιά, συχνάζουν μεγάλοι άνθρωποι και πλησίον της Κεντρικής Πλατείας, όπου κυκλοφορεί πολύς κόσμος», όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας.

Ο Παναγιώτης Νίκας ευχαρίστησε στο πρόσωπο του Αντώνη Μαδούρου, Προέδρου του Τμήματος Καλαμάτας του ΕΕΣ, τον Ερυθρό Σταυρό και το προσωπικό του, τονίζοντας ότι αποτελεί «το πιο δυναμικό κύτταρο Πρόνοιας στο Δήμο Καλαμάτας». Επεσήμανε δε ότι ο κ. Μαδούρος έχει δώσει τον καλύτερο εαυτό του και σε αυτόν οφείλονται πάρα πολλά επιτεύγματα.

Ο Αντώνης Μαδούρος ευχαρίστησε το Δήμαρχο, απέδωσε εύσημα στις νοσηλεύτριες – εκπαιδεύτριες και συνεχάρη τους εκπαιδευθέντες, ευχηθείς «να μη χρειαστούν, αλλά να είναι έτοιμοι να προσφέρουν αυτή την υπηρεσία».

Οι 29 πιστοποιηθέντες υπάλληλοι είναι οι εξής:

1.Αναστασόπουλος Δημήτριος
2.Ασημακόπουλος Παναγιώτης
3.Βοσνάκης Κλεάνθης
4.Δημητριάδη Σταματική
5.Δημητρούλιας Δημήτριος-Παύλος
6.Δουρούμη Ευσταθία
7.Δούση Σοφία
8.Θεοχάρης Βασίλειος
9.Καλογερόπουλος Αθανάσιος
10. Καλογερόπουλος Γεώργιος
11.Καλύβας Σταύρος
12.Καννάς Ευστάθιος
13.Καρμοίρης Ελευθέριος
14.Κασσάς Παύλος
15.Κορομηλάς Παναγιώτης
16.Κωνσταντόπουλος Κωνσταντίνος
17.Μαλαβάζος Κωνσταντίνος
18.Μαμαλούκου Ευαγγελία
19.Μαραβά Γεωργία
20.Μουρκάκου Πασχαλιά
21.Παπαδέα Κωνσταντίνα
22.Πατσαρίνος Ευστάθιος
23.Πετρόπουλος Γεώργιος
24.Σταματελοπούλου Αγγελική
25.Σωτηρόπουλος Κωνσταντίνος
26.Τζεφερεμιναίου Σταυρούλα
27.Φράγκου Ναυσικά
28.Χρυσομάλλης Παναγιώτης
29.Ψυχογιός Σπυρίδων

Δήμος Καλαμάτας: 29 υπάλληλοι πιστοποιήθηκαν για χρήση απινιδωτή
To Top