Δημήτρης Πυλιώτης: Ο Μεσσήνιος top chef στο Μαϊάμι “μάγεψε” και τους celebrities του ΝΒΑ
Chef Stories

Δημήτρης Πυλιώτης: Ο Μεσσήνιος top chef στο Μαϊάμι “μάγεψε” και τους celebrities του ΝΒΑ

ΕΝΑΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΪΑΜΙ!

Συνεχίζει να διαπρέπει στο Μαϊάμι και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους σεφ ο μεσσήνιος Δημήτρης Πυλιώτης. Πρόσφατα μάλιστα, προσκλήθηκε από τον executive chef Jarod Higgings, και τον ιδιοκτήτη των Miami Heat, στο American Airline Arena, το περίφημο Στάδιο της ομάδας του Miami Heat, προκειμένου να ετοιμάσει τα πιάτα του και να γνωρίσει την ελληνική κουζίνα και στους διάσημους VIP, και celebrities.

Δημήτρης Πυλιώτης: Ο Μεσσήνιος top chef στο Μαϊάμι “μάγεψε” και τους celebrities του ΝΒΑ

Δημήτρης Πυλιώτης: Ο Μεσσήνιος top chef στο Μαϊάμι “μάγεψε” και τους celebrities του ΝΒΑ

Δημήτρης Πυλιώτης: Ο Μεσσήνιος top chef στο Μαϊάμι “μάγεψε” και τους celebrities του ΝΒΑ

Η πρόσκληση έγινε κατά τη διάρκεια του αγώνα NBA των Miami Heat με την ομάδα της Utah Jazz, και ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Πυλιώτης ετοίμασε μια πανδαισία ελληνικών πιάτων που δοκίμασαν οι παριστάμενοι, και ενθουσιάστηκαν!

Δημήτρης Πυλιώτης: Ο Μεσσήνιος top chef στο Μαϊάμι “μάγεψε” και τους celebrities του ΝΒΑ

Δημήτρης Πυλιώτης: Ο Μεσσήνιος top chef στο Μαϊάμι “μάγεψε” και τους celebrities του ΝΒΑ

Στη VIP σουϊτα του Σταδίου, όπου συχνάζει η ελίτ της πόλης του Μαϊάμι, και η αφρόκρεμα της showbizz, απόλαυσαν την αυθεντική ελληνική κουζίνα και προϊόντα από τη Μεσσηνία, όπως μέλι, σύκα, ελαιόλαδο της μεσσηνιακής γης, και ελιές Καλαμών, καθώς και ρίγανη Ταϋγέτου!

Δημήτρης Πυλιώτης: Ο Μεσσήνιος top chef στο Μαϊάμι “μάγεψε” και τους celebrities του ΝΒΑ

Oι διάσημοι πελάτες του είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν αυθεντική ελληνική κουζίνα με υψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα, που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις!
Να σημειώσουμε εδώ ότι στον συγκεκριμένο χώρο, όπου παρακολουθούν οι VIP τους αγώνες, το εισιτήριο της σεζόν κοστίζει πάνω από 100.000 δολάρια!

Δημήτρης Πυλιώτης: Ο Μεσσήνιος top chef στο Μαϊάμι “μάγεψε” και τους celebrities του ΝΒΑ

Ο μεσσήνιος σεφ του ελληνικού εστιατορίου POSEIDON στο Miami Beach, τα τελευταία χρόνια με το ταλέντο του και τη χρήση των καλύτερων μεσσηνιακών προϊόντων, που φτάνουν στο Μαϊάμι από την Ελλάδα, έχει καταξιωθεί στον χώρο της εστίασης ως ένας από τους κορυφαίους σεφ, και έχει κάνει διάσημη τη μεσσηνιακή γαστρονομία στο αμερικανικό κοινό.

Δημήτρης Πυλιώτης: Ο Μεσσήνιος top chef στο Μαϊάμι “μάγεψε” και τους celebrities του ΝΒΑ

Οι κριτικές που παίρνει είναι διθυραμβικές, και τα δημοσιεύματα στον αμερικανικό Τύπο εξαίρουν το ταλέντο του και τα γαστρονομικά του δημιουργήματα, καθιερώνοντάς τον ως έναν  πρεσβευτή της μεσσηνιακής κουζίνας στην Αμερική!

Μαίρη Περδικέα

 

Δείτε και αυτό:

Μαγειρική 5 αστέρων στην Έκθεση “Άρτος-Οίνος-Έλαιον”!

Δημήτρης Πυλιώτης: Ο Μεσσήνιος top chef στο Μαϊάμι “μάγεψε” και τους celebrities του ΝΒΑ
To Top