Μεσσηνιακή Κουζίνα

Μαγειρική 5 αστέρων στην Έκθεση “Άρτος-Οίνος-Έλαιον”!

"Αέρας" Μαϊάμι με το βραβευμένο πιάτο του Δημήτρη Πυλιώτη στο Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας

Την ευκαιρία και τη δυνατότητα να δοκιμάσουν αλλά και να παρακολουθήσουν την παρασκευή του βραβευμένου στην Αμερική πιάτου του κορυφαίου Μεσσήνιου σεφ, Δημήτρη Πυλιώτη, είχαν όσοι βρέθηκαν χθες βράδυ στο Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας, στο πλαίσιο της 7ης Έκθεσης "Άρτος-Οίνος-Έλαιον".

Ο σεφ Δημήτρης Πυλιώτης, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο Μαϊάμι, διαθέτοντας από το 2012 το εστιατόριο Poseidon, με αυθεντική ελληνική κουζίνα και έμφαση στα ψαρικά, βρέθηκε στη γενέτειρά του και παρουσίασε το βραβευμένο στον διαγωνισμό "Chef Showdown", πιάτο του, έναν μαγικό γευστικό συνδυασμό φρέσκου ψαριού με όσπρια, που ενθουσίασε όσους το δοκίμασαν και φυσικά δεν έμεινε μπουκιά!
Ο συνδυασμός φρέσκων πρώτων υλών και το ταλέντο του σεφ χάρισαν ένα απίστευτο γευστικό αποτέλεσμα.

Δημοφιλέστερα

To Top