ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» ο συνδυασμός του Θανάση Βασιλόπουλου

Έγινε σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο REX η πρώτη συνάντηση εργασίας του Συνδυασμού «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» του υποψήφιου Δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου, με συντονιστή της συνάντησης τον Δημήτρη Δημόπουλο. Ο Νίκος Μπασακίδης αναφέρθηκε στον νέο νόμο που θα γίνουν και οι εκλογές και στη συνέχεια ο Θανάσης Βασιλόπουλος παρουσίασε τους άξονες δράσεις και την φιλοσοφία του συνδυασμού καθώς και το όνομα μαζί με το λογότυπο, το οποίο θα παρουσιααστεί επίσημα στην επόμενη εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας σε λίγες ημέρες.

Παραβρέθηκαν περίπου 75 άτομα, μεταξύ αυτών εννέα δημοτικοί σύμβουλοι, αρκετοί πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων και νέα στελέχη του συνδυασμού.

Μιλώντας με τον Θανάση Βασιλόπουλο μας τόνισε την ικανοποίησή του για τη δυναμική παρουσία τόσων ανθρώπων σε μια κλειστή συνάντηση εργασίας, μια δύσκολη ημέρα με ανοικτά καταστήματα λίγο πριν την Πρωτοχρονιά. “Υπήρξαν πολλοί φίλοι και συνάδλεφοι που δεν μπόρεσαν να έρθουν λόγω υποχρεώσεων ή απουσίας τους εκτός Καλαμάτας, όπως υπήρξαν κι άλλοι που έχουν επιλέξει να μην είναι μαζί μας.  Η συνάντηση αυτή είχε πολλαπλούς στόχους, αρχικά την γνωριμία των στελεχών μας.

ετά την παρουσίαση του ονόματος και του σήματος του συνδυασμού. Έγινε κι ενημέρωση για θέματα που αφορούν τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Πρόγραμμα Κλεισθένης), όπως και η παρουσίαση των βασικών αξόνων, βάσει των οποίων θα καταρτιστεί και σχεδιαστεί το πρόγραμμα του συνδυασμού, από τις ομάδες εργασίας.

Ενώνουμε δυνάμεις και θέτουμε στόχους. Για όλους εμάς, προτεραιότητά μας είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση έργων και δράσεων που συμβάλλουν αφενός στην καλύτερη λειτουργία του Δήμου μας και αφετέρου στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας. Με προτάσεις για ολοκληρωμένες παρεμβάσεις, για συνεχή διερεύνηση και βελτίωση των υπηρεσιών, για ευρύ κοινωνικό πρόγραμμα, για υψηλού επιπέδου δράσεις πολιτισμού και αθλητισμού, μετουσιώνουμε την προτεραιότητα αυτή σε χειροπιαστή καθημερινότητα για τους συμπολίτες μας. Με την ευκαιρία θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο το έτος 2019 να φέρει υγεία, αγάπη και ευημερία”.

 

«Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» ο συνδυασμός του Θανάση Βασιλόπουλου
To Top