ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας: 1.200.000 ευρώ για 3 χρόνια με υπογραφή Χαρίτση

Tη χρηματοδότηση του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας με 1,2 εκατ. ευρώ για την περίοδο 2018 – 2020 ενέκρινε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης.

Οι πόροι προέρχονται από το Εθνικό Σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) και θα διατεθούν στη ΦΑΡΙΣ του Δήμου Καλαμάτας για την διεξαγωγή του 24ου, του 25ου και του 26ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.

ΧΑΡΙΤΣΗΣ: “ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ”

Για την χρηματοδότηση του Φεστιβάλ ο Αλέξης Χαρίτσης δήλωσε:
«Το Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός διεθνούς εμβέλειας. Κάνουμε πράξη την δέσμευσή μας για την επιχορήγησή του με 1,2 εκατ. ευρώ σε βάθος τριετίας, θεωρώντας αναγκαία την μακροπρόθεσμη χρηματοδότησή του για τον καλύτερο προγραμματισμό μιας τόσο σημαντικής πολιτιστικής πρωτοβουλίας.
Σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και τον Δήμο Καλαμάτας, στηρίζουμε αυτό το δυναμικό Φεστιβάλ για να αναβαθμιστεί και να αυξήσει τη διεθνή του απήχηση.
Ενισχύουμε έργα πολιτισμού που ξεκλειδώνουν τις αναπτυξιακές δυνατότητες των τοπικών κοινωνιών, προάγουν δημιουργικές συνεργασίες και ενθαρρύνουν την ενεργό συμμετοχή των συμπολιτών μας στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου».

Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας: 1.200.000 ευρώ για 3 χρόνια με υπογραφή Χαρίτση
To Top