ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διεργασίες για την υποψηφιότητά της ξεκίνησε η Παναγιώτα Ντίντα

Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΝΤΙΝΤΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Tις δικές της κινήσεις και βολιδοσκοπήσεις στελεχών έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες και η Αντιδήμαρχος του δήμου Καλαμάτας Παναγιώτα Ντίντα, με στόχο κυρίως να μετρήσει τις δυνάμεις της και να εξασφαλίσει την στήριξη που θέλει από την τοπική κοινωνία για να διεκδικήσει κι αυτή τo αξίωμα του Δημάρχου της πόλης.
Η Παναγιώτα Ντίντα καθημερινά έχει επαφές με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και πιθανούς συνυποψήφιους που μπορεί να εντάξει στο ψηφοδέλτιό της, και μάλιστα έχει ήδη συνομιλήσει και με “δυνατά ονόματα” της Αυτοδιοίκησης, ενεργά ή μη.
Υπενθυμίζουμε ότι η Παναγιώτα Ντίντα ήταν μεταξύ των αυτοδιοικητικών που βρέθηκαν στην Κόρινθο στην περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη την ημέρα που ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας πήρε την επίσημη στήριξη για να κατέλθει ως υποψήφιος Περιφερειάρχης στην Πελοπόννησο, κι έχει κι αυτό την σημασία του.

Δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη βρέθηκε η Παναγιώτα Ντίντα…

Από τις πληροφορίες μας πάντως έχει πάρει θετικές αλλά κι αρκετές αρνητικές απαντήσεις, αφού θεωρείται ακόμα νωρίς για να ανοίξουν όλοι τα χαρτιά τους, με δεδομένο ότι κανείς μέχρι τώρα δεν έχει επίσημα καταθέσει υποψηφιότητα και κυρίως κανένα από τα κόμματα δεν έχει εκφράσει την επίσημη στήριξή του σε κανέναν υποψήφιο δήμαρχο.
Μέχρι στιγμής η κούρσα της διαδοχής Νίκα έχει έντονο “γυναικείο άρωμα”, αφού τη δημαρχιακή θέση επιθυμούν να διεκδικήσουν, η Μαρία Οικονομάκου, η Ελένη Αλειφέρη αλλά και η Παναγιώτα Ντίντα!

Διεργασίες για την υποψηφιότητά της ξεκίνησε η Παναγιώτα Ντίντα
To Top