Αθλητισμός

ΑΟ Διαβολιτσίου: “Τελικός με Θύελλα Πατρών”, λέει ο Γιάννης Σεντεμέντες

Την κακή παρένθεση που άνοιξε στον Πύργο θέλουν να κλείσουν στο Διαβολίτσι και στο ματς που ακολουθεί με τη Θύελλα Πατρών θα επιδιώξουν να να επιστρέψουν στα επιτυχημένα αποτελέσματα.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας πήγαν στον Πύργο έχοντας χτίσει ένα σερί τριών νικών, το οποίο τελικά διακόπηκε και πλέον στόχος είναι η επάνοδος στις επιτυχίες.

Πήγαμε για τη νίκη στο ματς με τον Πανηλειακό έχοντας ένα σωστό αγωνιστικό πλάνο. Το ματς έγιε σ’ εάν δύσκολο αγωνιστικό χώρο και φάνηκε πως θα κρινόταν στο γκολ. Ο Πανηλειακός έπαιζε το τελευταίο του χαρτί γιατί εάν κερδίζαμε θα έμενε πολύ πίσω. Κατάφερε τελικά και έβαλε ένα τυχερό θα το χαρακτήριζα, γκολ, εμείς είχαμε φάσεις αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε”, αναφέρει ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός του ΑΟΔ, Γιάννης Σεντεμέντες για το Κυριακάτικο ματς.

Το ματς που ακολουθεί με τους Αχαιούς είναι κομβικής σημασίας για την ομάδα του Κώστα Παλαμάρα, η οποία θα επιδιώξει να επιστρέψει και πάλι στις επιτυχίες και μάλιστα να ξεκινήσει νέο σερί έχοντας στην συνέχεια να φιλοξενήσει την ισχυρή Σπάρτη την μεθεπόμενη Κυριακή.

Είναι τελικός για μας το παιχνίδι με την Θύελλα Πατρών, καθώς πρέπει πάση θυσία να πάρουμε τους τρείς βαθμούς. Οι ισορροπίες στο πρωτάθλημα είναι λεπτές, οι ομάδες είναι περίπου ισοδύναμες. Μία νίκη σε φέρνει πάνω απο την ζώνη και μια ήττα απο κάτω”, τονίζει ο αμυντικόςπύργος” των πρωταθλητών Μεσσηνίας, ο οποίος μίλησε για την πορεία του Διαβολιτσίου στο messinialive.

Δείτε τις δηλώσεις του στο βίντεο:

 

To Top