ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαμαρτυρία φοιτητών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για το νομοσχέδιο για την Παιδεία

ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι των σχολών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (Πρώην ΤΕΙ), ανταποκρίθηκαν σήμερα Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 στο πανεκπαιδευτικό κάλεσμα και ένωσαν τις φωνές τους μαζί με τους υπόλοιπους Φοιτητές πανελλαδικά.
Με την συγκεκριμένη διαμαρτυρία, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19, οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη, που κατακερματίζει την Δημόσια Παιδεία και εκπαίδευση με το νομοσχέδιο που φέρνει προς ψήφιση.

Η Κυβέρνηση εκμεταλλευόμενη για ακόμα μια φορά την υγειονομική κρίση εξαιτίας της πανδημίας και χωρίς να δίνει έμφαση στα ουσιαστικά προβλήματα από τα οποία ταλανίζεται ο Ελληνικός Λαός, αφοσιώνεται στην δημιουργία ενός αστυνομοκρατούμενου πανεπιστημίου για λίγους.
Απαιτούμε εδώ και τώρα την απόσυρση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου που ευτελίζει την Δημόσια Παιδεία και Εκπαίδευση, και με το πέρας της πανδημίας θα προχωρήσουμε σε Αγωνιστικές Μαζικές κινητοποιήσεις, εντός και εκτός Πανεπιστημίου.

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΕΡΑΜΕΩΣ-ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ.
ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!
ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΦΟΙΤΗΤΗ!

Διαμαρτυρία φοιτητών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για το νομοσχέδιο για την Παιδεία
To Top