ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν τα κατάφερε ο 26χρονος Χρήστος…

Δυστυχώς, κατέληξε σήμερα το απόγευμα στις 16:30 ο άτυχος 26χρονος Χρήστος Μάλαμας, μετά τον μοιραίο τραυματισμό του σε τροχαίο δυστύχημα στη Βασιλέως Γεωργίου την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί.

Ο νεαρός, που τις τελευταίες ημέρες έδινε μάχη για τη ζωή του στην Εντατική, ήταν πολυτραυματίας με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα στο πόδι, παρόλο που υποβλήθηκε σε επεμβάσεις από νευροχειρουργούς, και καταβλήθηκαν όλες οι προσπάθειες από τους γιατρούς τελικά δεν τα κατάφερε και κατέληξε

Τα τραύματα που έφερε ο νεαρός ήταν σοβαρά και από την αρχή η διάγνωση και οι ιατρικές προβλέψεις δεν ήταν θετικές. Ωστόσο, ο 26χρονος Χρήστος λόγω και του νεαρού της ηλικίας του έδωσε τη γενναία μάχη του όλες αυτές τις ημέρες, χωρίς όμως αίσιο τέλος.

Το σοκ και η θλίψη είναι μεγάλο για τους δικούς του ανθρώπους που δεν μπορούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί, καθώς ο Χρήστος πήγε για το μοιραίο όπως αποδείχτηκε μεροκάματο με το μηχανάκι-delivery και είχε την τραγική αυτή κατάληξη.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης μας δήλωσε ότι άτυχος Χρήστος Μάλαμας κατέληξε λίγο μετά τις 16.30 σήμερα το μεσημέρι, ενώ ήδη από τις προηγούμενες ημέρες ήταν εγκεφαλικά νεκρός, και όλοι ήλπιζαν σε ένα θαύμα.

Η τραγική λεπτομέρεια είναι ότι νοσηλευόταν στον ίδιο χώρο με την 23χρονη σπουδάστρια Βασιλική Λυμπεροπούλου, θύμα και αυτή βαρύτατου τροχαίου, έξω από τον ΟΑΕΔ στο Ασπρόχωμα, που εξακολουθεί να δίνει τη δική της μάχη για τη ζωή της.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ

Στον Ιερό Ναό Γενεθλίου της Θεοτόκου στα Γιαννιτσάνικα αύριο στις 14:30 το μεσημέρι θα ψαλλεί η εξόδιος ακολουθία του άτυχου 26χρονου Χρήστου Μάλαμα.

Δεν τα κατάφερε ο 26χρονος Χρήστος…
To Top