ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΗ: Διευρυμένο ωράριο λειτουργίας και στο κατάστημα της Καλαμάτας

Πληρωμές κατά τις ώρες 14:00-20:00 μόνο με χρήση κάρτας-όχι μετρητα

Να υπενθυμίσουμε ότι η ΔΕΗ εγκαινίασε ήδη απο πέρυσι, 17 Ιουνίου 2020 πιλοτικά το διευρυμένο ωράριο ξεκινώντας από 3 κεντρικά καταστήματα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, και μάλιστα έτυχαν θερμής ανταπόκρισης από τον κόσμο. Στη συνέχεια, σταδιακά, το διευρυμένο ωράριο επεκτάθηκε και σε άλλα καταστήματα άλλων πόλεων, μεταξύ των οποίων και της Καλαμάτας, που ξεκίνησε να εφαρμόζεται τον Σεπτέμβριο του 2020, ενώ ήδη από μέσα Ιουλίου του 2020 εφαρμόζεται η online υπηρεσία εξυπηρέτησης.

Στις 8 Μαρτίου η ΔΕΗ ανακοίνωσε την ένταξη ακόμα 5 καταστημάτων ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 38.

Στα 38 τα καταστήματα της ΔΕΗ με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας

Στο πλαίσιο της περαιτέρω βελτίωσης της εξυπηρέτησης των πελατών της, η ΔΕΗ διεύρυνε από τις 8/3/2021 το ωράριο λειτουργίας σε επιπλέον 5 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των καταστημάτων που λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο σε 38.

ΤΑ 5 ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΕΗ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ

Πρόκειται για τα καταστήματα Αγρινίου, Ξάνθης, Γλυφάδας, Αγ. Δημητρίου και Ν. Ιωνίας, τα οποία λειτουργούν από τη Δευτέρα 8/3/2021 από τις 07.30 έως τις 20.00. Με την επέκταση του απογευματινού ωραρίου σε επιπλέον 5 καταστήματα, το ποσοστό κάλυψης επί του συνόλου των ενεργών πελατών αγγίζει το 70%.

ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 38 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΕΗ ΜΕ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ

Τα 38 καταστήματα στο σύνολό τους είναι τα εξής: Αθήνας, Κηφισιάς, Πειραιά, Ηρακλείου, Καλλιθέας, Πάτρας, Περιστερίου, Λάρισας, Δυτ. Θεσσαλονίκης, Κεντρικής Θεσσαλονίκης, Ανατ. Θεσσαλονίκης, Κορωπίου, Καλαμάτας, Κορίνθου, Τρίπολης, Ιωαννίνων, Σερρών, Βόλου, Λαμίας, Σύρου, Ρόδου, Καβάλας, Λέσβου, Ομόνοιας, Παγκρατίου, Κερατσινίου – Νίκαιας, Χανίων, Χαλανδρίου, Αγ. Αναργύρων, Αιγάλεω, Πύργου, Καλαμαριάς, Ελευσίνας, Αγρινίου, Ν. Ιωνίας, Αγ. Δημητρίου, Γλυφάδας και Ξάνθης.

*Πληρωμές κατά τις ώρες 14:00-20:00 μόνο με χρήση κάρτας
Στα Καταστήματα που λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησης και με ραντεβού από 8:00π.μ. έως 7:30μ.μ.

 

Διαβάστε και αυτό:

ΔΕΗ Καλαμάτας: Στο εξής υπηρεσία online ραντεβού-Eξυπηρέτηση χωρίς αναμονή

ΔΕΗ: Διευρυμένο ωράριο λειτουργίας και στο κατάστημα της Καλαμάτας
To Top