Τουρισμός

Costa Navarino: Βίλες και διαμερίσματα προς πώληση από την ΤΕΜΕΣ

HΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΩΛΗΘΕΙ 17 ΒΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 50- ΑΠΟ 2,5 ΕΩΣ 8.000.000 ΕΥΡΩ

Η εταρεία ΤΕΜΕΣ, ο φορέας ανάπτυξης του Costa Navarino, έχει επεκταθεί και στον τομέα του real estate, αξιοποιώντας τόσο τμήματα του ήδη υπάρχοντος ξενοδοχείου – υπό την μορφή διαμερισμάτων προς πώληση – όσο και μέσω ανεξάρτητων πολυτελών κατοικιών που βρίσκονται στην φάση της ανέγερσης.

Η προώθηση των πωλήσεων στο realestate ξεκίνησε το 2017 με τα Navarino Residences, με εξαιρετική ανταπόκριση από την ελληνική και διεθνή αγορά

Το 2018 πήγε ακόμη καλύτερα, σημειώνοντας ακόμη μεγαλύτερα έσοδα σε σχέση με το 2017, με αύξηση της τάξης του 20%. Μέχρι στιγμής έχει πωληθεί το 50% των προς διάθεση ακινήτων. Οι ιδιοκτήτες που αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα σπίτι στην Costa Navarino, προέρχονται από την Ελλάδα αλλά και από διάφορες χώρες του εξωτερικού, κυρίως από τη Βόρεια Ευρώπη αλλά και από τις ΗΠΑ.

50 ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΕ ΤΙΜΗ ΑΠΟ 2.500.000-8.000.000 ΕΥΡΩ

Πρόκειται για συνολικά 50 υπερπολυτελείς κατοικίες επιφάνειας 400 τ.μ. έως 1.300 τ.μ. που εκτείνονται -η καθεμία- σε οικόπεδο 1,5 έως 3 στρεμμάτων και διατίθενται από 2,5 εκατ. έως 8 εκατ. ευρώ. Μέχρι σήμερα έχουν πωληθεί συνολικά 17 τέτοιους είδους κατοικίες, των οποίων το σχεδιασμό και τις επιμέρους προδιαγραφές έχει τη δυνατότητα να προσδιορίσει ο αγοραστής.

Σε ότι αφορά στα διαμερίσματα θα βρίσκονται κάτω από την “ομπρέλα” του ομίλου Marriott αφού αποτελούν μέρος του ξενοδοχείου The Westin Resort, Costa Navarino. Το ξενοδοχείο θα αναλάβει τη διαχείρισή τους, εξασφαλίζοντας για την πρώτη πενταετία εγγυημένη απόδοση για τους ιδιοκτήτες τους, της τάξεως του 4%.

Οι ιδιοκτήτες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το διαμέρισμα για 8 εβδομάδες κάθε χρόνο εκτός της υψηλής περιόδου (η οποία είναι από τον Ιούνιο έως και τον Αύγουστο) και για το υπόλοιπο διάστημα, θα λαμβάνουν ένα ετήσιο εισόδημα μέσα από ένα 18ετές, πλήρως οργανωμένο πρόγραμμα αξιοποίησης των διαμερισμάτων, το οποίο τα επανεντάσσει στο ξενοδοχειακό δυναμικό.
Το ετήσιο εισόδημα για τα πρώτα 5 έτη της μίσθωσης θα είναι σταθερό και ίσο με το 4% της αξίας του κάθε διαμερίσματος, χωρίς άλλα λειτουργικά έξοδα – προ φόρων κι εν συνεχεία διαμορφώνεται αλλιώς η αναλογία, σύμφωνα και τα έσοδα.

Πηγή:News247.gr

Costa Navarino: Βίλες και διαμερίσματα προς πώληση από την ΤΕΜΕΣ
To Top