Επιχειρείν

COSMOS Fridays: Αποκτήστε σήμερα τα παιδικά ADIDAS, FAI2GO μόνο με 28,90€

Άνετα παιδικά παπούτσια running!

● Τα παιδικά παπούτσια τρεξίματος της ADIDAS, FAI2GO, είναι ιδανικά για το σχολείο, τη γυμναστική αλλά και κάθε εξωσχολική δραστηριότητα. Το ανθεκτικό άνω μέρος και η εξωτερική σόλα από καουτσούκ, προσφέρουν μια ομαλή πορεία στους μικρούς μας φίλους που λατρεύουν το τρέξιμο.

Για παιδιά που δεν σταματούν το τρέξιμο επιλέξτε τα ADIDAS, FAI2GO.…!
Αυτή τη Παρασκευή, 11 Μαρτίου αποκτήστε τα παιδικά παπούτσια τρεξίματος της ADIDAS, σε απίστευτη COSMOS Fridays τιμή ➜ από 45,00€, μόνο 28,90€!

● Τα παιδικά παπούτσια τρεξίματος της ADIDAS, FAI2GO, διαθέτουν mesh άνω μέρος που εξασφαλίζει άνεση στα πόδια καθώς και ανθεκτική εξωτερική σόλα από καουτσούκ η οποία προσφέρει άνετη πρόσφυση. Το tpu στο μπροστινό μέρος θα δώσει μεγαλύτερη αντοχή στα παιδικά παπούτσια τρεξίματος. Παράλληλα η ενδιάμεση σόλα από Cloudfoam απορροφά τους κραδασμούς ενώ τρέχεις.
Δένουν με κορδόνια και είναι διαθέσιμα από 36,5 – 40.

Πρόλαβε super COSMOS Fridays τιμή μόνο για τα παιδικά παπούτσια τρεξίματος της ADIDAS, και μόνο για αυτή τη Παρασκευή, 11 Μαρτίου!

Επωφελήσου από τις COSMOS Fridays προσφορές. Με μία επίσκεψη σου σε ένα από τα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας επέλεξε το δικό σου #COSMOSFRIDAYS προϊόν και πρόλαβε το σε Super τιμή, ΜΟΝΟ αυτή τη Παρασκευή!!

Αριστομένους 39
Ιατροπούλου 20 & Πλ. Βασ. Γεωργίου
Νέα Είσοδος Καλαμάτας/OUTLET
Εδώ κερδίζεις!!!

Δημοφιλέστερα

To Top