Υγεία

“City Hospital”: Υγεία για όλους!

Το City Hospital, είναι η μοναδική ιδιωτική μικτή – χειρουργική κλινική στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο δυναμικότητας τριάντα έξι κλινων. Λειτουργεί στο κέντρο της πόλης της Καλαμάτας, από το 1992, παρέχοντας ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, καθώς στελεχώνεται με διακεκριμένους ιατρούς σχεδόν όλων των ειδικοτήτων και άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό.

Η παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, με επίκεντρο τον άνθρωπο αποτελεί το όραμα της μοναδικής Ιδιωτικής Κλινικής στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο δυναμικότητας τριάντα έξι (36) κλινών, διαθέτοντας την πλέον σύγχρονη τεχνολογική υποδομή και άριστες συνθήκες διαμονής που εξασφαλίζουν στους νοσηλευόμενους περιβάλλον καλαίσθητο, περιποιημένο όπου κυριαρχεί η ευαισθησία στην ανθρώπινη ανάγκη.

Το ιδιωτικό θεραπευτήριο με τον διακριτικό τίτλο “City Hospital” λειτουργεί στο κέντρο της πόλης της Καλαμάτας.

Η λειτουργία του “City Hospital” ικανοποιεί την πάγια κα διαχρονική ανάγκη των ιατρών και ασθενών να υπάρξει αξιόπιστη λύση των υγειονομικών αναγκών στον τόπο τους, δίχως να χρειάζεται να μετακινούνται προς νοσηλευτικές μονάδες των μεγάλων αστικών κέντρων, καθώς οι ασθενείς σε συνεργασία με τον ιατρό δύνανται να λάβουν ολιστική θεραπεία πλησίον του τόπου διαμονής τους.

 

Ιδιαίτερη μέριμνα και φροντίδα δίδεται και στο μαιευτικό – γυναικολογικό τμήμα της κλινικής μας. Οι χώροι νοσηλείας είναι εξαιρετικά πολυτελείς και παρέχονται όλες οι ευκολίες που χρειάζονται οι ασθενείς αλλά και το περιβάλλον τους.
Υπάρχουν μονόκλινοι, δίκλινοι και τρίκλινοι κλιματιζόμενοι θάλαμοι νοσηλείας όλοι με ξεχωριστή πολυτελή τουαλέτα και μπάνιο.
Διατίθεται επίσης και Σουίτα. Αναλυτικότερα, η ιδιωτική κλινική “City Hospital”έχει και διατηρεί σε πλήρη, επαρκή και καλή λειτουργία τα κάτωθι τμήματα, σύμφωνα με την άδεια λειτουργία της.

To City Hospital διαθέτει την πλέον σύγχρονη τεχνολογική υποδομή και άριστες συνθήκες διαμονής που εξασφαλίζουν στους νοσηλευόμενους περιβάλλον καλαίσθητο, περιποιημένο όπου κυριαρχεί η ευαισθησία στην ανθρώπινη ανάγκη.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ – ΤΜΗΜΑΤΑ:
γενική χειρουργική, μαιευτικό – γυναικολογικό, ορθοπεδικό, οφθαλμολογικό, ουρολογικό, γαστρεντερολογικό – ενδοσκοπικό, πλαστικές επεμβάσεις.
ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ:
ιατρική εμβρύου, ορθοπεδικός νέων, τμήμα εξωτερικών ιατρείων του χειρουργικού τομέα.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ
μικροβιολογικό, βιοχημικό, αιματολογικό, παθολογοανατομικό – κυτταρολογικό, ορμονολογικό – ενδοκρινολογικό.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Διεύθυνση: Πινδάρου 5, Καλαμάτα
Τήλ: (+30) 2721080150
Website: http://www.cityhospital.com.gr
Email: info@cityhospital.com.gr

To Top