Αθλητισμός

Χριστόπουλος: Προχωράμε στην κατασκευή δικού μας γηπέδου 

Ο πρόεδρος του Πανθουριακού προανήγγειλε την δημιουργία ιδιόκτητου γηπέδου – Τι ανέφερε για τις μάχες του τίτλου

 

Την δημιουργία ιδιόκτητου γηπέδου προανήγγειλε ο πρόεδρος του Πανθουριακού  Αγαθοκλής Χριστόπουλος μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με την Κυπαρισσία και το σπουδαίο διπλό της ομάδας του στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play-off της Α τοπικής Μεσσηνίας.

Ο Μεσσήνιος επιχειρηματίας ανέφερε πως υπάρχει πλάνο για την δημιουργία ιδιόκτητου γηπέδου της ομάδας, κάτι που αποτελεί διαχρονικά έναν από τους άξονες της ενασχόλησης του με τον Πανθουριακό, μαζί με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την δημιουργία ισχυρών Ακαδημιών. 

Ο ίδιος κατά το παρελθόν έχει επανειλημμένα εκφράσει το παράπονο πως η Θουρία είναι η μοναδική δημοτική ενότητα που έχει μείνει χωρίς γήπεδο, καθώς παρά τις προσπάθειες και τις επαφές που έχει κάνει διαχρονικά με τις Δημοτικές αρχές το γηπεδικό πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί.

Μιλώντας για τις μάχες του τίτλου σημείωσε πως το πρωτάθλημα φαίνεται πως θα κριθεί στο τελευταίο παιχνίδι με την Κυπαρισσία και τόνισε πως η ομάδα δείχνει μέρα με τη μέρα ότι έχει μεγάλες δυνατότητες. “Η ομάδα διαθέτει ένα γεμάτο ρόστερ και μετά από 12 χρόνια φαίνεται πως είμαστε κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος”, σημείωσε.

 

 

 

Χριστόπουλος: Προχωράμε στην κατασκευή δικού μας γηπέδου 
To Top