Απόψεις

Oι “χρήσιμοι” ηλίθιοι και οι προδότες

«Η ανθρώπινη βλακεία είναι ο μόνος ανίκητος εχθρός».
ΝΑΠΟΛΕΩΝ

Την επόμενη ημέρα από το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ήμουν αναγκαστικά στο εξωτερικό για δουλειές, γιατί δεν σιτίζομαι από τον κρατικό κορβανά όπως άλλοι αργόσχολοι που το παίζουν πολιτικοί σωτήρες, και έτσι δεν είχα την δυνατότητα να απαντήσω σε όσα με κατηγόρησαν.
Ακόμη και ο «ψηφιακός δαίμονας» έβαλε την ουρά του σε μια τοπική εφημερίδα όχι μόνον για να δημοσιευτεί το σχόλιο εναντίον μου δύο φορές αλλά του άλλαξε θέση στην σελίδα και… τίτλο.

Φιλελευθερισμός και Μεταμοντέρνος Κόσμος

Ποία όμως ήταν η παρεξηγημένη τοποθέτησή μου και το ερώτημά μου στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο;
Αφού συνεχάρην τον δήμαρχο κύριο Νίκα για την κατασκευή της προτομής του Αγίου Χρυσοστόμου Μητροπολίτη Σμύρνης, όσο και της εκδήλωσης που έγινε στον προαύλιο χώρο του ναού της Ανάληψης και τον πρόεδρο της αγοράς που τοποθέτησε την Ελληνική Σημαία βορείως και νοτίως της Αγοράς για να ανυψωθεί η Εθνική μας Ταυτότητα, όπως δήλωσε, δήλωσα ότι αυτά δεν συνδυάζονται με την πρόσφατη διχαστική, εθνομηδενιστική εκδήλωση που έγινε στον χώρο της αγοράς με άδεια του προέδρου της και την σύμφωνη γνώμη του δημάρχου.
Μήπως η λογική του παγκόσμιου Φιλελευθερισμού και της Παγκοσμιοποίησης, που πιστεύει ο δήμαρχος και πολλοί άλλοι της παράταξής του, δεν μας τραβά προς την άβυσσο της μεταμοντέρνας διάλυσης; Πιο λιανά, αφού ο Φιλελευθερισμός επεκράτησε παγκοσμίως μπήκαμε στην μεταμοντέρνα εποχή.
Η μεταμοντέρνα εποχή οδηγεί στην απώλεια της ταυτότητας και ήδη όχι απλά της εθνικής ή πολιτιστικής ταυτότητας, αλλά ακόμα και της σεξουαλικής ταυτότητας, όπως ψηφίστηκε πρόσφατα στην Βουλή, και, αρκετά σύντομα ακόμα και της ανθρώπινης ταυτότητας.
Αυτοί οι κύριοι που έκαναν την εκδήλωση στην αγορά, με την άδεια της δημοτικής αρχής, θα ουρλιάζουν αύριο για τις κατακτήσεις των δικαιωμάτων των κλώνων ή των σάι-μποργκς. Η «ελευθερία» του παγκόσμιου οικονομικού Φιλελευθερισμού είναι το χειρότερο είδος σκλαβιάς, καθώς δελεάζει τον άνθρωπο σε μια εξέγερση ενάντια στον Θεό, ενάντια στις παραδοσιακές αξίες, ενάντια στις ηθικές και πνευματικές βάσεις των ανθρώπων και της κουλτούρας τους.
Πέραν όλων αυτών ρώτησα αν υπάρχει Νομικό Πρόσωπο πίσω από αυτούς τους κυρίους γιατί, όπως με πληροφόρησαν, υπέγραψαν κάποιοι ιδιώτες, δεν ορίστηκε ποσό ενώ η αγορά φωταγωγήθηκε πλήρως, έγινε εκτεταμένη αφισσορύπανση και γιατί εδόθη άδεια για μια τέτοια πολιτική εκδήλωση εν μέσω του Φεστιβάλ Χορωδιών.

«Καθηγητές τρεις και εχάθη η Πατρίς» Βίσμαρκ.

Ίσως κάποιοι να μπερδεύτηκαν με όλα τα παραπάνω αφού εκτός από μία φασιστική αντίληψη ενός αριστερού δημοτικού συμβούλου που μετέχει στο Συμβούλιο της αγοράς που είπε ότι πρέπει να απαγορευτεί η άποψη του πολιτικού αντίπαλου, οι υπόλοιποι που έσπευσαν να μου απαντήσουν, οι οποίοι παρεμπιπτόντως ήταν όλοι κατ’ επάγγελμα καθηγητές, το μόνο που έκαναν ήταν να αναμασήσουν αντιναζιστικά συνθήματα.
Το αστείο με έτερο «αριστερό» δημοτικό σύμβουλο που με αποκάλεσε «ακροδεξιό» το μόνο αριστερό που έχει είναι η θέση στην οποία κάθεται στην αίθουσα του ΔΣ και αμφιβάλλω αν γνωρίζει τι έχει πει ο Μαρξ, του οποίου συχνά την ιδεολογία επικαλείται.
Η γερμανική και ιταλική κατοχή έγινε πριν 75 χρόνια και κράτησε μόλις δύο. Σήμερα η οικονομική κρίση υφίσταται οκτώ χρόνια και πάμε από το κακό στο χειρότερο με χιλιάδες θύματα απελπισμένων που αυτοκτονούν, γίνεται ταυτόχρονα μια γενοκτονία με την μετανάστευση των νέων, κλείνουν ελληνικές επιχειρήσεις κάθε ημέρα, ανεργία, εγκληματικότητα και σαν να μην έφταναν όλα αυτά έχουμε και την παράνομη μετανάστευση.
Και αυτοί που μας κατάντησαν έτσι, όχι μόνον κυκλοφορούν ανάμεσά μας, αλλά θέλουν και να μας σώσουν. Σήμερα έχουμε την καραμέλα του αντιρατσισμού και αντιφασισμού όπως παλαιότερα πιπιλίζαμε την καραμέλα του αντικομμουνισμού που είχαν δημιουργήσει κάποιοι πονηροί πολιτικάντηδες και όπως κάνουν κάποιοι άλλοι σήμερα με τις ΜΚΟ, τρώνε και πίνουν εις υγείαν των κορόιδων.

Ο ισλαμοφασισμός των αντιφασιστών.

Τι πιστεύουν οι κύριοι αυτοί στους οποίους έδωσε την άδεια η δημοτική αρχή για να κάνει την εκδήλωσή της;
Στοχοποίησαν τον καθηγητή της Παντείου Άγγελο Συρίγο, ο οποίος τους έκανε παρατήρηση επειδή ρύπαιναν την σχολή. Στην αφίσα που κόλλησαν με σκοπό να τον στοχοποιήσουν είχαν λεπτομέρειες που μπορούν να πάρουν μόνο από την ΕΥΠ. Αν κοιτάξουμε τις υπόλοιπες αφίσες που βγάζουν θα καταλάβουμε αμέσως το ιδεολογικό τους στίγμα και κατά συνέπεια τις ιδεολογικές τους συγγένειες. Έβγαλαν δύο αφίσες για να δείξουν ότι η Ελλάδα περικυκλώνει την τουρκία! Στην πρώτη έχουν τίτλο «Αναρωτιέστε τι προκαλεί την τουρκική προκλητικότητα» και έχουν όλα τα επιχειρήματα που προβάλει η ισλαμοφασιστική τουρκία του Ερντογάν και στην δεύτερη ασχολούνται με τον εθνικό εναέριο χώρο και ότι δεν πρέπει να τον επεκτείνουμε, όπως και τον θαλάσσιο χώρο στα 12 μίλια, άσχετα αν έχουμε το δικαίωμα και η τουρκία το έχει εφαρμόσει στον Εύξεινο Πόντο και στην Μεσόγειο αλλά απειλεί εμάς με πόλεμο εάν το κάνουμε. Μια άλλη με τίτλο «Κατά τα άλλα… φασίστας είναι μόνο ο Ερντογάν» αναπαράγονται οι γνωστές θέσεις των τούρκων για τα Ίμια, η στήριξη των Κούρδων ως εχθρική ενέργεια κατά της τουρκίας καθώς και η μη έκδοση των τούρκων ικετών στρατιωτικών. Φυσικά δεν ξεχνούν το κυπριακό και έχουν βγάλει αφίσα με τίτλο «Η Κύπρος είναι καμερουνέζικη!».

«Το σύμπαν και η βλακεία είναι άπειρα και για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος» Αλβέρτος Αϊνστάιν.

Η θεωρία του Λένιν για τους «χρήσιμους ηλιθίους» εφαρμόστηκε αυτούσια στην προκειμένη περίπτωση δηλαδή δόθηκε μια άδεια σε μια εκδήλωση που παρευρίσκοντο και προπαγάνδιζαν άτομα που υιοθετούν την ισλαμοφασιστική ατζέντα του Ερντογάν. Αυτό δεν είναι προσβλητικό για την πόλη που ξεκίνησε η Εθνική μας Επανάσταση του 21; Οι πατριωτικές δηλώσεις του κυρ-προέδρου της αγοράς για την Ελληνική Σημαία και οι κουτοπόνηρες ενέργειες που κάνει ο κυρ-δήμαρχος την ίδια στιγμή για να ρίξει στάχτη στα μάτια των Μικρασιατών και Πατριωτών συμπολιτών μας πως συνδυάζονται;

Γιώργος Δημητρούλιας
Δημοτικός Σύμβουλος με την Ελληνική Δράση

Oι “χρήσιμοι” ηλίθιοι και οι προδότες
To Top