Αθλητισμός

Χανδριναϊκός: Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη για τους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας

Ισχυρό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης έστειλαν στο Χανδρινού με συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε συνεργασία με άλλους συλλόγους της περιοχής

Ισχυρό μήνυμα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και ελπίδας στέλνει ο Χανδριναϊκός μαζί με άλλους συλλόγους, στους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας στην Θεσσαλία, αποστέλλοντας είδη πρώτης ανάγκης.

Συγκεντρώθηκαν σημαντικές ποσότητες με είδη και τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία αποστέλλονται για τις ανάγκες των σεισμοπλήκτων της Θεσσαλίας αποδεικνύοντας έτσι την έμπρακτη αλληλεγγύη τους προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

“Σας ευχόμαστε να περάσει να περάσει γρήγορα αυτή η δοκιμασία, η σκέψη μας μαζί σας”, είναι το μύνημα και η ευχή των φορέων.

Τα είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν στις αποθήκες του συνεταιρισμού, συσκευάσθηκαν και η αποστολή τους θα γίνει μετά από επικοινωνία με τους φορείς των πληγεισών περιοχών.

Η αξιέπαινη προσπάθεια στηρίχθηκε από πολίτες, φορείς και συλλογικότητες.

Ειδικότερα, κινητοποιήθηκαν ο Αγροτικός Σύλλογος Χανδρινού και περιφέρειας, ο Σύλλογος Γυναικών Χιλιοχωρίων, ο Χανδριναϊκός Εξωραϊστικός Αθλητικός Σύλλογος και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χανδρινού “Ο Μαντάς”.

 

Χανδριναϊκός: Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη για τους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας
To Top