Νέα Προϊοντα

C.L.Cleaning Group: Βαθύς βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων χωρίς τη χρήση χημικών

Η C.L.Cleaning Group σας παρουσιάζει το ολοκληρωμένο σύστημα βιολογικού καθαρισμού Kirby. Το σύστημα Kirby, αποτελείται από ένα σύνολο εξαρτημάτων υψηλής τεχνολογίας που εξασφαλίζει βαθύ βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων, χωρίς τη χρήση χημικών υλικών. Η εσωτερική απορρύπανση υψηλών προδιαγραφών αναρρόφησης ειδικής κατηγορίας φίλτρων επιτυγχάνει την απομάκρυνση των ακάρεων, των περιττωμάτων τους και γενικότερα τη μείωση του μικροβιακού φορτίου. Είμαστε χαρούμενοι που σας προσφέρουμε το καλύτερο!

Τα στρώματα μας δυστυχώς φιλοξενούν ένα τεράστιο αριθμό ακάρεων και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών, υπεύθυνο για πολλές αλλεργικές και δερματικές παθήσεις, για αυτό και ο καθαρισμός στρωμάτων είναι μια διαδικασία που δεν πρέπει να παραμελούμε. Αντιθέτως, πρέπει να υλοποιούμε καθαρισμό σε κάθε στρώμα μας ανά συγκεκριμένα διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζουμε σωστή υγιεινή.

Ένα γραμμάριο σκόνη μπορεί να περιέχει 100 έως 400 ακάρεα όπου θέτοντας υπόψη τη συχνή αναπαραγωγή και τα περιττώματα τους καταλαβαίνουμε πόσο μπορεί να φτάσει το μικροβιακό φορτίο που φέρει ένα στρώμα που εξωτερικά μπορεί να φαίνεται καθαρό.
Φανταστείτε ότι τα ακάρεα αναπτύσσονται από 5.000 έως 15.000 ανά τετραγωνικό εκατοστό σε ένα στρώμα 5ετίας!

Ο βιοκαθαρισμός στρωμάτων γίνεται με υπευθυνότητα, τεχνογνωσία και συγκεκριμένη κατάρτιση ενός έμπειρου τεχνικού. Γίνεται στο χώρο σας κατόπιν ραντεβού και διαρκεί λίγα λεπτά. Για τους επαγγελματίες φιλοξενίας εκδίδονται σχετικές πιστοποιήσεις (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ακίνητα βραχυχρόνιας μίσθωσης) Γρήγορα-Οικολογικά-Οικονομικά

Διαβάστε και αυτό:

C.L.C. Cleaning Group: Καθαρισμοί Γρήγορα -Οικονομικά- Οικολογικά

C.L.Cleaning Group: Βαθύς βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων χωρίς τη χρήση χημικών
To Top