Chef Stories

Bodega: Ξεχωριστό Breakfast & Brunch από τον Νικήτα Μπατσικούρα και την Κυριακή

Χορταστικό πρωινό με φρέσκες πρώτες ύλες σε αλμυρή και γλυκιά εκδοχή

Ένα ξεχωριστό προ-εορταστικό event προσέφερε σήμερα το αγαπημένο Bodega στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας. Πάνκεϊκς με σοκολάτα, φρέσκα μπριοσάκια με αβοκάντο και σολομό, αλλά σε πρώτο πλάνο τα τηγανητά αυγά και τα scruble eggs συνοδευόμενα από ρόκα, αλλά και μια νέα γευστική σύνθεση του παραδοσιακού καγιανά, ενώ δεν έλειψε ούτε η τριμμένη σφέλα ΠΟΠ Μεσσηνίας σε προζυμένιο ψωμί από ξυλόφουρνο.

Από τις 10 το πρωί και μέχρι και τις 3 το μεσημέρι ο γνωστός μεσσήνιος chef Νικήτας Μπατσικούρας έδωσε ρεσιτάλ στην κουζίνα του Bodega, ετοιμάζοντας φρέσκες και ξεχωριστές προτάσεις χορταστικού πρωινού-μεσημεριανού με φρέσκες πρώτες ύλες και πρωταγωνιστή τα αυγά.

Αλμυρές και γλυκές επιλογές μάς περιμένουν και αύριο Κυριακή από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το μεσημέρι! Επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται...ξεκινήστε τη μέρα σας με τις πιο νόστιμες επιλογές!

 

Δημοφιλέστερα

To Top