ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Bασιλόπουλος: “Θα αποφασίσω με γνώμονα την ενότητα”

ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: “ΑΣ ΠΡΟΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ “ΠΡΕΠΕΙ” ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ “ΘΕΛΩ”

Με μια δημόσια ανάρτηση ο Αντιδήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος επιβεβαιώνει καταρχήν το ενδιαφέρον και τις κινήσεις που έχει κάνει, για να διεκδικήσει την θέση του Δημάρχου Καλαμάτας στις επερχόμενες εκλογές, αλλά βάζει πρώτη την ενότητα της παράταξης και της δημοτικής ομάδας που ήδη μετράει την σημαντική απώλεια της Μαρίας Οικονομάκου,   η οποία έχει δηλώσει ήδη υποψήφια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Messinialive, ο  Θανάσης Βασιλόπουλος βρέθηκε χτες στην Αθήνα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και είχε κάποιες συζητήσεις, ενώ διεφάνη ότι,  υπάρχει ένα ενδεχόμενο το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη να αναλάβει δράση και στους Δήμους – παρά την αρχική τοποθέτηση – και να επιλέξει τελικά τους αρεστούς, είτε ως χρίσμα είτε ως στήριξη.
Με την πορεία που έχει τα τελευταία χρόνια αλλά και με τις θέσεις κι απόψεις που έχει κατά καιρούς εκφράσει ο Θανάσης Βασιλόπουλος, θεωρεί ότι μπορεί να είναι αυτός ο εκλεκτός και η σημερινή ανάρτησή του – με φωτογραφία έξω από τα γραφεία της ΝΔ – αυτό το νόημα έχει.

Η ανάρτηση του Θανάση Βασιλόπουλου:
“Για τους φίλους και συναγωνιστές που με ρωτούν αν θα θέσω υποψηφιότητα για το αξίωμα του Δημάρχου Καλαμάτας:
Όλοι εσείς που με γνωρίζετε, ξέρετε πολύ καλά ότι λειτουργούσα και λειτουργώ πάντα με γνώμονα την ενότητα.
Το να θέσει κάποιος υποψηφιότητα για το Δήμο είναι το εύκολο. Το δύσκολο και η πρόκληση για τον καθένα από εμάς, που ασχολούμαστε με τα κοινά, είναι να καταφέρει να ενώσει δίπλα του όλες τις υγιείς δυνάμεις, που την επόμενη ημέρα θα αγωνιστούν και θα διεκδικήσουν τα μέγιστα για το Δήμο και τους συνδημότες μας.
Η όποια κίνησή μου θα είναι αποτέλεσμα ώριμων και συλλογικών ενεργειών που θα έχουν ως στόχο την υπηρέτηση της ενότητας.
Όταν όλα γύρω μας διαλύονται και αμφισβητούνται, ας παραμείνουμε τουλάχιστον εμείς ενωμένοι και ας προτάξουμε τα «πρέπει» πάνω από τα «θέλω» για το καλό της παράταξης που μας ανέδειξε, αλλά πρωτίστως του Δήμου μας, που τόσα χρόνια υπηρετούμε με συνέπεια και σύνεση”.

Αθανάσιος Π. Βασιλόπουλος
Αντιδήμαρχος Δήμου Καλαμάτας
Πρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Μεσσηνίας

Bασιλόπουλος: “Θα αποφασίσω με γνώμονα την ενότητα”
To Top