Μουσική

Σήμερα η μεγάλη παρέλαση χορωδιών και η τελετή λήξης του Φεστιβάλ Καλαμάτας

Η διαγωνιστική διαδικασία μεταξύ των χορωδιών συνεχίστηκε και την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, ενώ συναυλίες φιλίας προγραμματίζεται να διεξαχθούν στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου στις 17:30 και 19:00, καθώς και στην πλατεία Αγίων Αποστόλων και ώρα 20:30, από τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ

Να σημειωθεί ότι χθες βράδυ προηγήθηκε και εξελίχθηκε παράλληλα με το gala και το πρώτο τμήμα του Διαγωνισμού Θρησκευτικής Μουσικής, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, όπου μετείχαν οι εξής χορωδίες Kulturno Umetniško Društvo Duri Col, Νεανική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, Vox Animae από την Ελβετία, VIVA από τη Νορβηγία, Gideonsbergs Vokalensemble από τη Σουηδία και Αθηναϊκό Χορωδιακό Σύνολο από την Ελλάδα

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

Το διαγωνιστικό κομμάτι κορυφώνεται αύριο Σάββατο και ώρα 14:30, με το διαγωνισμό μεταξύ των καλυτέρων χορωδιών για Μεγάλο Βραβείο.

Στις 18:00 θα ξεκινήσει η μεγάλη παρέλαση με τη συμμετοχή πολλών Φιλαρμονικών, που θα πραγματοποιηθεί με αφετηρία το προαύλιο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Υπαπαντής και κατάληξη την Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου. Η τελετή λήξης και βραβεύσεων θα γίνει στην «Τέντα», με ώρα ενάρξεως 21:00.

Σήμερα η μεγάλη παρέλαση χορωδιών και η τελετή λήξης του Φεστιβάλ Καλαμάτας
To Top