Αθλητισμός

Αθλητικό Πάρκο Μοτοσυκλέτας Καλαμάτας: Εντυπωσίασε το πρωτάθλημα Motocross Νοτίου Ελλάδας

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 80 ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το πρωί της Κυριακής 4 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Πρωτάθλημα Motocross Νοτίου Ελλάδος, που διοργάνωσε η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Καλαμάτας σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας και με την έμπρακτη υποστήριξή του. Οι αγώνες έγιναν στην πίστα motocross του Αθλητικού Πάρκου Μοτοσυκλέτας Καλαμάτας.

80 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα, κάποιοι από αυτούς και Πρωταθλητές Ελλάδος, εντυπωσίασαν τους θεατές, που έσπευσαν στην πίστα motocross για να απολαύσουν το μοναδικό αυτό θέαμα.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, σε χαιρετισμό του, τόνισε ότι αισθάνεται μεγάλη χαρά καθώς ο αποκατεστημένος πρώην ΧΑΔΑ Γιαννιτσανίκων, που παραχωρήθηκε στη ΛΕΜΟΚΑ, έχει μετατραπεί σε έναν μοναδικό χώρο αναψυχής, για να μπορούν οι αθλούμενοι, πάντα με ασφάλεια, να εντυπωσιάζουν με τη δεξιοτεχνία τους. Ο δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια για τη διοργάνωση του σημαντικού αυτού αγώνα και ευχήθηκε να υπάρξει καλός συναγωνισμός, χωρίς ατυχήματα και να κερδίσει ο καλύτερος.

50 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ MOTOCROSS

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου, η πίστα motocross, που έχει διαμορφωθεί με τη φροντίδα του Δήμου Καλαμάτας και την προσωπική εργασία των μελών της ΛΕΜΟΚΑ, εγκαινιάσθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Σημειώνεται δε πως το Αθλητικό Πάρκο Μοτοσυκλέτας στα Γιαννιτσάνικα έχει έκταση 50 στρεμμάτων και έχει παραχωρηθεί από το Δήμο για την υποστήριξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού με μοτοσυκλέτες. Διαθέτει νερό και ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ με τη φύτευση δένδρων με συστηματικό τρόπο θα προσφέρεται η αναγκαία σκιά.

Αθλητικό Πάρκο Μοτοσυκλέτας Καλαμάτας: Εντυπωσίασε το πρωτάθλημα Motocross Νοτίου Ελλάδας
To Top