ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθανασόπουλος: “Ο λιμενοβραχίονας είναι έτοιμος να κοπεί στη μέση-Κέντρο ακολασίας ο μώλος”

“Φωτιές” ανάβει και πάλι με τις δηλώσεις του ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, Κώστας Αθανασόπουλος, στον απολογισμό του. “Κέντρο ακολασίας από τους αθίγγανους και κέντρο διακίνησης ναρκωτικών” χαρακτήρισε τον μώλο. Για τα κατασχεμένα στο λιμάνι δήλωσε “θα τα διαλύσω και ας κατηγορηθώ για αυτοδικία”, ενώ εξέφρασε την άποψη “να σταματήσουν τα έργα βιτρίνας και η χώρα να δώσει βάρος στα εξοπλιστικά, μιας και διατρέχει κίνδυνο. Τα χρήματα πρέπει να πάνε υπέρ πατρίδος γιατί κινδυνεύουμε να αφανιστούμε, δυστυχώς, έχουμε πέριξ εχθρούς και εκτός και εντός τειχών”…

“ΚΕΝΤΡΟ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ Ο ΜΩΛΟΣ” – ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΡΓΩΝ ΥΨΟΥΣ 833.000 ΕΥΡΩ

Τον απολογισμό της παρουσίας του στη θέση του προέδρου του δημοτικού λιμενικού ταμείου έκανε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Αθανασόπουλος, παρουσία του Αντιπροέδρου Βασίλη Θεοδωροπούλου.

Ο  Kώστας Αθανασόπουλος τόνισε πως το Δημοτικό λιμενικό ταμείο ως Νομικό πρόσωπο έχει ως σκοπό την διοίκηση και την διαχείριση της ζώνης λιμένα Καλαμάτας κατά την κείμενη νομοθεσία κι οφείλει και πρέπει να συνεργάζεται με το Λιμενικό Σώμα, με το Τελωνείο και τον Δήμο Καλαμάτας, όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα που υπάρχει είναι η απουσία μίας ανεξάρτητης και αυτόνομης δομής που θα διεξάγει μελέτες και θα είναι υπεύθυνη για τον προγραμματισμό των έργων.

Αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν στα κτίρια του Λιμενικού ταμείου και του Λιμεναρχείου και στη συνέχεια απαρίθμησε τα προβλήματα που υπήρχαν στον ανατολικό μώλο με το πρόβλημα του ηλεκτροφωτισμού, στο πρώην εστιατόριο ΚΟΙΛΑΚΟΥ, στην δημοπράτηση του πάρκινγκ μπροστά από το ΝΟΚ, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον χώρο όπου συγκεντρώνονται αθίγγανοι κάνοντας λόγο για “διακίνηση ναρκωτικών, ο οποίος έχει μετατραπεί σε κέντρο ακολασίας”.

Τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσει ο ηλεκτροφωτισμός στην πλατεία στο Πανελλήνιο, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στον λιμενοβραχίονα, ο οποίος όπως είπε χαρακτηριστικά “είναι έτοιμος να κοπεί στη μέση και χρειάζεται άμεση παρέμβαση”.

Παραδόθηκε στο Δήμο ένας φάκελος με έργα αξίας 833.000 € ενώ επεσήμανε πως το ταμείο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου λόγω του κορονοϊού παρουσιάζει μείωση της τάξης του 40%.

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: “ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ-ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ”

Ο Κώστας Αθανασόπουλος εξέφρασε την προσωπική του άποψη “να σταματήσουν τα έργα βιτρίνας και η χώρα να δώσει βάρος στα εξοπλιστικά μιας και διατρέχει κίνδυνο. Τα χρήματα πρέπει να πάνε υπέρ πατρίδος γιατί κινδυνεύουμε να αφανιστούμε, δυστυχώς, έχουμε πέριξ εχθρούς εκτός και εντός τειχών“. Για τα κατασχεμένα δήλωσε ότι “θα τα διαλύσω και ας κατηγορηθώ για αυτοδικία”.

To Top