ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αστυνομία γιόρτασε τον Άγιο Αρτέμιο

EΟΡΤΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Με δοξολογία στην Υπαπαντή εορτάστηκε σήμερα το πρωί στην Καλαμάτα, που είναι και η έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, η εορτή του Αγίου Αρτεμίου, που είναι ο προστάτης της ΕΛ.ΑΣ.

Aξιωματικοί, υπαξιωματικοί και στελέχη της ΕΛ.ΑΣ συμμετείχαν κι έστειλαν το δικό τους μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας στον στόχο της προστασίας της εσωτερικής ασφάλειας.
Στη συνέχεια ακολούθησε μια μικρή δεξίωση στο ξενοδοχείο REX.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Μεσσηνίας Παναγιώτης Πούπουζας.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Επιπλέον, από την Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, προγραμματίσθηκε και πραγματοποιήθηκε επίσκεψη μαθητών στην έδρα της Διεύθυνσης, όπου οι μαθητές συνομίλησαν με τους αστυνομικούς και ενημερώθηκαν για θέματα Τροχαίας και ευρύτερου αστυνομικού ενδιαφέροντος.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

8.436 Συσκευασίες τροφίμων, ειδών υγιεινής και καθαριότητας για το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, με αφορμή την εορτή του Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, πραγματοποίησε εθελοντικές συγκεντρώσεις διαφόρων ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία προσφέρθηκαν στο Σπίτι του Εθελοντικού Οργανισμού Κέντρου Στήριξης Παιδιών «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην Αρχαία Κόρινθο Κορινθίας.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (18.10.2017) το πρωί, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Υποστράτηγος Δημήτριος Τριγώνης, συνοδευόμενος από τους Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας και Κορινθίας, επισκέφτηκαν το Σπίτι του Εθελοντικού Οργανισμού Κέντρου Στήριξης Παιδιών «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην Αρχαία Κόρινθο Κορινθίας, όπου προσέφεραν τρόφιμα και είδη υγιεινής .

Τα παραπάνω είδη, συγκέντρωσαν οικιοθελώς, με προτροπή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, αστυνομικοί και πολιτικοί υπάλληλοι που υπηρετούν στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου και στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

To αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο στα θέματα των παιδιών, συμμετείχε εθελοντικά στην συγκέντρωση τροφίμων και αγαθών πρώτης ανάγκης, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς του έργου του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Πιο συγκεκριμένα, συγκέντρωσαν και παρέδωσαν 8.436 συσκευασίες τροφίμων, ειδών υγιεινής και καθαριότητας, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες του Σπιτιού του Οργανισμού, στην Αρχαία Κόρινθο Κορινθίας.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου συνδράμει και συνεισφέρει έμπρακτα στην επίτευξη του στόχου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που είναι η αποτελεσματική βοήθεια στα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.

Δημοφιλέστερα

To Top