Αθλητισμός

Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε δύο κρούσματα κορονοϊού

Ο κορονοϊός εξακολουθεί να παρουσιάζει υψηλό αριθμό κρουσμάτων καθημερινά στην χώρα μας με αρκετά εξ αυτών να εμφανίζονται σε ομάδες του αθλητισμού.

Αυτή τη φορά ο Αστέρας Τρίπολης είναι η ομάδα που ανακοίνωσε δύο θετικά κρούσματα, μετά από μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα την Παρασκευή (12/3), όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι Αρκάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι στον μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε την Παρασκευή (12/03) στους ποδοσφαιριστές, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και το προσωπικό της ομάδας, ανιχνεύθηκαν δύο δείγματα θετικά στον κορονοϊό.

Τηρώντας πιστά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Τα δύο μέλη της ομάδας τα οποία βρέθηκαν θετικά έχουν ήδη απομονωθεί και είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ το πρωί του Σαββάτου (13/03) θα διενεργηθούν επαναληπτικά τεστ, τα αποτελέσματα των οποίων θα γίνουν γνωστά το πρωί της Κυριακής (14/03)», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε δύο κρούσματα κορονοϊού
To Top