Αθλητισμός

Αριστόδημος: Σε αναπτυξιακό τουρνουά πάλης στο Δήμο Φυλής

Με συμμετοχή στο “Παιδικό Αναπτυξιακό Τουρνουά Πάλης” που έγινε την περασμένη Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτακος του Δήμου Φυλής, έκλεισε αγωνιστικά την χρονιά ο Αθλητικός Σύλλογος Μεσσηνίας Αριστόδημος.

Στην αποστολή του Μεσσηνιακού συλλόγου μετείχαν τρία αγόρια και τρία κορίτσια που έδωσαν δυνατού αγώνες με πιο έμπειρους και βαρύτερους αθλητές.

Από τον Αριστόδημο συμμετείχαν οι Ολγα Χαριτοπούλου (μια νίκη, μια ήττα), Βασιλεία Ευθυμιάδη (μια νίκη, μια ήττα), Ελένη Μαρκοπούλου (δύο νίκες), Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης (μια νίκη, μια ήττα), Ιωάννης Παναγιωτόπουλος (μια νίκη, μια ήττα), Σπύρος Γιαννίκος (2 ήττες). Προπονητής ήταν ο Γιώργος Ευθυμιάδης.

Η ανακοίνωση του Αριστόδημου αναφέρει:

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και πολλά εύγε στο προπονητή μας, που πραγματικά είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα.Ένας εκπαιδευτής που φτιάχνει χαρακτήρες, αθλητές και πρωταθλητές στη πάλη και στη ζωή!

Αποχαιρετώντας το 2019, το σωματείο μας συμπληρώνει το 3ο χρόνο της επιτυχημένης πορείας του στο χώρο του αθλητισμού.

Οι φετινές επιτυχίες των αθλητών μας, τόσο στους διασυλλογικούς αγώνες όσο και στα πανελλήνια πρωταθλήματα, μας γεμίζουν υπερηφάνια και δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.

Παράλληλα, η συνεχής προσέλευση νέων αθλητών, κυρίως στις μικρές κατηγορίες (μίνι και ακαδημιών) αποτελεί στέρεο υπόβαθρο και σοβαρή υποθήκη για τη μελλοντική πορεία του και το κοινωνικό έργο που υπηρετεί, την ανάπτυξη και διάδοση δηλαδή, της πάλης και της υγειούς άμιλλας.

Ευχόμαστε σε όλους, Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα, Καλή Πρωτοχρονιά και ένα ακόμη καλύτερο 2020 με υγεία και πολλές επιτυχίες.”

Αριστόδημος: Σε αναπτυξιακό τουρνουά πάλης στο Δήμο Φυλής
To Top