ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχές Ιουνίου επανέρχεται η μουσική στην εστίαση

Ανοίγουν ξανά από αύριο Δευτέρα 17 Μαΐου οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί με δύο self tests την εβδομάδα για τους εκπαιδευτικούς ενώ τα επόμενα βήματα χαλάρωσης των μέτρων περιλαμβάνουν:

17/5: Επαναλειτουργία δημοσίων / ιδιωτικών βρεφονηπιακών σταθμών

21/5: Επαναλειτουργία θερινών σινεμά (75% πληρότητα)

28/5: Επαναλειτουργία θεαμάτων / συναυλιών σε υπαίθριο χώρο (50% πληρότητα)

31/5: Επαναλειτουργία γυμναστηρίων για όλους (επαναξιολόγηση)

Σύμφωνα με πληροφορίες κάποια στιγμή, πιθανότατα στις αρχές του Ιουνίου θα επανέλθει η μουσική στην εστίαση η οποία σε όλη τη διάρκεια του Μάϊου είναι στην σίγαση. 

Για τις δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων γίνονται προσπάθειες μήπως αυξηθεί το όριο των 100 παρισταμένων ατόμων που υπάρχει αυτή την στιγμή. Όσον αφορά την εκκρεμότητα των εσωτερικών χώρων εστίασης υπάρχει πιθανότητα να λειτουργήσουν σε ένα ποσοστό 50-70% προς το τέλος Ιουνίου γιατί τότε θα έχει εμβολιαστεί το 50% των ενήλικων πολιτών έστω και με την πρώτη δόση.

Πότε θα ξεκινήσουν τα μπόνους σε εμβολιασμένους 

Μέχρι το τέλος Ιουνίου αυτή η συζήτηση δεν θα γίνει γιατί η πλατφόρμα για τα ραντεβού των ηλικιών 18-30 ετών θα ανοίξει μέσα Ιουνίου άρα τα ραντεβού θα είναι διαθέσιμα από τέλος του μήνα αρχές Ιουλίου άρα προκειμένου να υπάρχει μια αναλογικότητα αυτή η συζήτηση πιθανότητα να γίνει από τον Ιούλιο και μετά.

Πηγή: skai.gr

 

To Top