Μουσική

Αquarella: Βραδιά τζαζ απόψε με την “Jazz Mani Academy”

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 21:00 Η TΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ AQUARELLA ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ 

Η 6η Ακαδημία τζαζ στη Μάνη είναι γεγονός! 25 μουσικοί και μαθητές από όλη την Ελλάδα, δίνουν και φέτος το καθιερωμένο τους ραντεβού στην Δυτική Μάνη! Κάθε βραδιά που πέρασε την τελευταία εβδομάδα περιλάμβανε και μια συναυλία, κάτω από το φως του φεγγαριού.
Όπως αναφέρει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Σύλβιος Σύρρος, “Με απόλυτη προφύλαξη απέναντι στους ιούς κάθε είδους αλλά με καμία προφύλαξη στην πρόκληση του τζαζ αυτοσχεδιασμού, η Καρδαμύλη θα φιλοξενήσει και φέτος μουσικούς όλων των οργάνων και επιπέδων.
Σε αυτές τις 6 μέρες οι συμμετέχοντες θα βιώσουν και πάλι την μικρογραφία μιας τζαζ σχολής και μιας τζαζ ζωής κοντά στη φύση με μαθήματα, καθημερινές συναυλίες αλλά και μία ιδιότυπη κοινωνικότητα, η οποία εδράζεται στην κοινή αγάπη για τη τζαζ.

 

Μέσα στο μοναδικό κάλλος της Μεσσηνιακής Μάνης ο σκοπός μιας θερινής τζαζ ακαδημίας δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από το να φέρει σε επαφή τις τζαζ αυτοσχεδιαστικές ικανότητες και προοπτικές της ανθρώπινης φύσης με το φυσικό περιβάλλον όπου αυτή είναι προορισμένη να λειτουργεί.
Εξίσου σημαντική είναι και η συνεύρεση, τόσο η μουσική όσο και η ανθρώπινη και οι εμπειρίες που θα προκύψουν από αυτήν θα είναι σίγουρα πολύτιμες για όλους.
Οι υψηλού επιπέδου καθηγητές και η αρτιότητα των μαθημάτων μαζί με την επίδραση του μαγευτικού μανιάτικου τοπίου εγγυώνται για την ποιότητα της βιωματικής εμπειρίας όλων των σπουδαστών.
Το πρόγραμμα των συναυλιών θα είναι από δυο εμφανίσεις στην Aquarella, Enigma και Πάραλο!

Αquarella: Βραδιά τζαζ απόψε με την “Jazz Mani Academy”
To Top