Το δικό μου Σχολείο

Απονομές 7ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Λογοτεχνίας “Σοφία Φίλντιση” και Βιβλιοδρομίες 2018

ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “ΟΙ ΜΟΛΥΒΕΝΙΟΙ” ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Ε’ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΚΠ.ΜΠΟΥΓΑ

Το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 και ώρα 7μ.μ. στο Αμφιθέατρο «Θεοδ. Αγγελόπουλος» του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας θα πραγματοποιηθούν οι απονομές του 7ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Λογοτεχνίας «Σοφία Φίλντιση-Το δέντρο της Σοφίας» καθώς και οι απονομές από τη γιορτή φιλαναγνωσίας «Βιβλιοδρομίες 2018» με θέμα «Βιβλιοδρομίες…στο Μεταίχμιο».

Με αφορμή το θέμα του φετινού Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού «Οι μολυβένιοι» της Σοφίας Φίλντιση, οι μαθητές της Ε΄ τάξης των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά θα ανεβάσουν το θεατρικό έργο της Σοφίας Φίλντιση, μία θεατρική αλληγορία που πραγματεύεται διαχρονικά κοινωνικά ζητήματα, όπως η δικαιοσύνη, η φιλία και η προδοσία και όλα αυτά στον μαγικό κόσμο της φαντασίας, όπου τα άψυχα ζωντανεύουν.

Θα ακολουθήσουν οι βραβεύσεις των διακριθέντων μαθητών του Διαγωνισμού οι οποίοι είναι από διάφορες πόλεις και χωριά της Ελλάδας όπως Θεσσαλονίκη, Σταυρός Λαμίας, Αθήνα, Καλαμάτα, Τσαριτσάνη Ελασσόνας και Σκάλα Λακωνίας.

Έπειτα θα βραβευτούν οι διακριθέντες μαθητές από σχολεία της Καλαμάτας όπως το 10ο Δημοτικό, το 11ο Δημοτικό, το 12ο και τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά από τη γιορτή των Βιβλιοδρομιών.

Απονομές 7ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Λογοτεχνίας “Σοφία Φίλντιση” και Βιβλιοδρομίες 2018
To Top