Αθλητισμός

Απόλλων Καλαμάτας Βόλεϊ: Με Μυτσκίδη στον πάγκο και δίψα για την έκπληξη

Οι άνθρωποι του Απόλλωνα Καλαμάτας στο βόλεϊ πέρσι έβαλαν τον θεμέλιο λίθο σε μία εντυπωσιακή χρονιά που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του στόχου της ανόδου στην δεύτερη εθνική κατηγορία μετά από μεγάλη προσπάθεια από όλους.
Και μπορεί η αρχή να είναι το ήμισυ του παντός όμως η συνέχεια είναι ακόμα πιο δύσκολη με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν το τμημα αυτό με γερές βάσεις.

Ο Μπαμπης Μυτσκιδης

Η μεγαλύτερη επιτυχία σαφώς είναι η παραμονή του προπονητή Μπάμπη Μυτσκίδη, που εκτός απο τις υπηρεσίες του στις Εθνικές ομάδες Ανδρών και Ελπίδων, συνεχίζει για 2η συνεχόμενη χρονιά με στον Απόλλωνα.

Ο βασικός κορμός στον οποίο στηρίχθηκε η ομαδα του Απόλλωνα πέρσι παρέμεινε και για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ετσι λοιπόν ανανέωσαν οι: Ιωσηφιδη, Καραχαλιου, Εξηνταβελώνη, Καζάκη, Νιάρχου Μπελογιάννη, Πλαγιανού, Κοτσώρη και Μπούνα, ενώ οι αθλήτριες που δεν ανανέωσαν παραμένουν στο τμήμα προσφέροντας τις γνώσεις και τις υπηρεσίες τους σε άλλα πόστα.

Ήλθαν ακόμα οι: Βόμβυλα Μαρία – Ακραία απο τον ΠΑΣ Ιωνικο 80
Δεδούση Έλενα κεντρικός – Διαγώνιος ελεύθερη μεταγραφή
Σακελλαρίου Τασούλα – κεντρικος -ακραιος ελευθερη μεταγγραφη
Σταθοπούλου Ροζαλένα – ακραια απο τα Λυκαια Μεγαλοπολης
Σκοπελίτη Κωνσταντίνα λιμπερο απο τον Ερμη Περάματος
Αντωνοπούλου Φωτεινή με υποσχετική απο τον Μεσσηνιακό Γ.Σ
και τις μικρες Μπίτσικα Χριστιάννα και Μπίτσικα Μαύρα Γεωργία απο το Ν.Ο.Κ .

Η έφορος του τμήματος Βίκυ Καραμπάτσου δήλωσε: “Mέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος η διοίκηση θα προβεί σε περαιτέρω κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας. Σκοπός μας είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερο βόλευ στο πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, να προσφέρουμε όμορφο θέαμα στον Μεσσήνιο θεατή και να κερδίσουμε ο,τι μας αναλογεί…
Για αυτό λοιπόν θα δουλέψουμε πολύ για να καταφέρουμε οτι μπορούμε περισσότερο και μοναδικό σύνθημα μας είναι δουλειά, δουλειά, δουλειά”!

Απόλλων Καλαμάτας Βόλεϊ: Με Μυτσκίδη στον πάγκο και δίψα για την έκπληξη
To Top