Αθλητισμός

Απόλλων Καλαμάτας: Νίκη στο γήπεδο, γλέντι στο Yiamas!

Ο Απόλλωνας είναι πρώτος επειδή είναι μια οικογένεια.

Τριπλή χαρά επιφύλασσε η Κυριακή για τα τμηματα του Απόλλωνα στο βόλει γυναικών: αρχικά πραγματοποιήθηκε μι ακικρή γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Ακαδημίας, ακολούθησε η μεγάλη κι εύκολη νίκη στο παιχνιδι του πρωταθλήματος με τον ΓΑΣ Παμβοχαϊκό με 3-0 σετ 25-12, 25-11, 25-18 και η ημέρα έκλεισε με την γιορτή – συνάντηση φίλων και υποστηρικτών του τμήματος στο Yiamas gastro bar του Elite city resort!
Σε σχετική ενημέρωση της ομάδας αναφέρεται: “Μοναδική αιτιολογημένη απουσία ήταν αυτή του προέδρου μας κ. Μπαρμπίτσα λόγω μιας ίωσης, που δεν του επέτρεψε να βρίσκεται κοντά μας και εξουσιοδότησε την έφορο του τμήματος να μεταφέρει τις ευχές για πρόοδο και ανάπτυξη στις αθλήτριές μας.

Κοντά μας βρέθηκαν και αρκετοί φίλοι, γονείς και υποστηρικτές της ομάδας μας, τους οποίους και ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράστασή τους, όπως και αυτούς που για κάποιους λόγους δεν μπόρεσαν να είναι μαζί μας.
Η βραδιά κύλησε ευχάριστα και τυχερές αναδείχτηκαν από το τμήμα των αθλητριών η Ντίνα Σκοπελίτη η οποία κέρδισε δωροεπιταγή αξίας 100 ευρω για αγορές από κατάστημα αθλητικών ειδών της πολης μας και η Εφη Πράτη, η οποία πήρε ως δώρο ένα φλουρί κωνσταντινάτο ασημένιο, προσφορά του κ. Ιωάννη Κουβελάκη.

Γενέθλια και η έφορος!
Η βραδιά είχε κι άλλη μια έκπληξη: η έφορος της ομάδας Βίκυ Καραμπάτσου έκλεισε τα 47 και το γιόρτασε μαζί με την ομάδα!
Τι της ευχήθηκαν όλοι; Σε λίγους μήνες, αντί για τούρτα, να σηκώνει …κούπα!

Τρένο στο Πρωτάθλημα!
Στο αγωνιστικό μέρο ο Απόλλωνας Καλαμάτας κέρδισε εύκολα την Κυριακή το βράδυ στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου τον Παμβοχαϊκό με 3-0 σετ.
Έτσι, μετά από 10 αγώνες στον Ή όμιλο της Β εθνικής γυναικών, η καλαματιανή ομάδα βρίσκεται μόνη πρώτη θέση, με το δεύτερο Άργος να βρίσκεται 5 πόντους πίσω.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Μπ. Μυτσκίδης): Νικολακοπούλου, Ιωσηφίδη, Δεδούση, Κοτσώρη, Καραχάλιου, Αντωνοπούλου, Βομβύλα, Μπίτσικα, Σκοπελίτη, Μπούνα (λ).

ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Αγγ. Μαρινόπουλος): Παπαδοπούλου, Κων. Βιγλάκη, Μπαγιώκου, Τσιούλκα, Μπαρτζή, Θεοδωσίου, Κατ. Βιγλάκη, Παπακωνσταντίνου, Αρβανίτη, Κουϊμέλη, Κλενιάτη, Γκότση (λ), Μπαρλά (λ).

Απόλλων Καλαμάτας: Νίκη στο γήπεδο, γλέντι στο Yiamas!
To Top