ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“Αποφασίσαμε να αναστείλουμε κάθε πολιτιστική δραστηριότητα στους χώρους του Γυμνασίου Λογγάς”

Τι αναφέρει ο Σύλλογος “Θίασος Νοτιονατολικής Πυλίας – Οδύσσεια”

Ο Σύλλογος “Θίασος Νοτιονατολικής Πυλίας – Οδύσσεια” με το από 6/2/2020 Δελτίο Τύπου κοινοποίησε τα προβλήματα πρόσβασης στους χώρους του Γυμνασίου Λογγάς, που επί σειρά μηνών αντιμετώπιζε.

Θέλοντας να δώσουμε ένα τέλος στις άσκοπες διενέξεις που δημιουργούνταν καθημερινά με διάφορους παράγοντες που είτε συντέλεσαν στην «δημιουργία» αυτών των προβλημάτων είτε τους είχαν ανατεθεί ρόλοι που δεν συνάδουν το δημόσιο αξίωμά τους, αποφασίσαμε να αναστείλουμε κάθε πολιτιστική δραστηριότητα στους χώρους του Γυμνασίου Λογγάς, μέχρι τα πράγματα να επανέλθουν στο πρότερο καθεστώς που ίσχυε για τις δράσεις μας από 2012 μέχρι πρόσφατα.

Ο Σύλλογος μας έχει προσφέρει τα μέγιστα, που θα ανέμενε κανείς, από έναν πολιτιστικό φορέα στην αναβάθμιση των χώρων του Γυμνασίου Λογγάς, όμως δεν επιθυμούμε να γίνουμε μέρος μιας στείρας και άκαρπης αντιπαράθεσης για το αυτονόητο.

Η ένδεια χώρων αφιερωμένων στον πολιτισμό είναι γνωστή,όπως είναι γνωστή και η έλλειψη πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων στις αγροτικές περιοχές.
Από την πλευρά μας έχουμε αποδείξει ότι με τις δράσεις μας καλύπτουμε κενά στον χώρο του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας με μοναδικό εφόδιο την εθελοντική δράση ή συνδρομή.
Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε παρακάμπτοντας κάθε εμπόδιο.

“Αποφασίσαμε να αναστείλουμε κάθε πολιτιστική δραστηριότητα στους χώρους του Γυμνασίου Λογγάς”
To Top