Νέα Προϊοντα

Απίστευτο αυτό το αυτοκίνητο! Μπορεί να “ανέβει” ακόμη και σκάλες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να λέγεται “Sport” και να είναι επαναφορτιζόμενο υβριδικό, όμως εξακολουθεί να έχει τις ικανότητες ενός Range Rover.

H Land Rover συνεχίζει τη σειρά δύσκολων εγχειρημάτων με το νέο της Range Rover Sport P400e.

H plug-in υβριδική έκδοση του Range Rover Sport, η οποία επισήμως φέρει την ονομασία P400e διαθέτει τον Ingenium βενζινοκινητήρα των 2,0 λίτρων με απόδοση 300 ίππων, που συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 116 ίππων. Συνδυαστικά, οι δύο μονάδες παράγουν 404 ίππους και ροπή 65,2 kgm.

Το παραπάνω «πακέτο» συνοδεύεται από μπαταρίες ιόντων λιθίου 13,1 kWh, που είναι σε θέση να εξασφαλίσουν αυτονομία κίνησης της τάξης των 51 km και εκπομπές ρύπων C02 64 g/km.

Αυτή τη φορά ανέβηκε τα 10 χιλιόμετρα, όλο στενές κι επικίνδυνες φουρκέτες, της διαβόητης ανάβασης του όρους Tianmen, ή αλλιώς του Δρόμου του Δράκου. Αλλά δεν περιορίστηκε σ’ αυτό. Στη συνέχεια σκαρφάλωσε και τα 999 σκαλοπάτια που οδηγούν στη θρυλική φυσική αψίδα από βράχο, τη λεγόμενη Πύλη του Παραδείσου. Πρόκειται για μια σκάλα με κλίση 45 μοιρών ή αλλιώς 100%! (οι οδικές πινακίδες μας προειδοποιούν συνήθως για κλίσεις πάνω από 10%).

Mε 95.000 είναι δικό σας!

Δείτε το απίστευτο video

To Top