ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απεβίωσε ο πρώην Δήμαρχος Βάρης, Παναγιώτης Καπετανέας

Έχασε τη μάχη με την ασθένειά του το πρωί της Τρίτης 27 Οκτωβρίου 2020 σε ηλικία 70 ετών ο Παναγιώτης Καπετανέας, πρώην δήμαρχος Βάρης και αρχηγός δημοτικής παράταξης της αντιπολίτευσης στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.
Λίγοι γνώριζαν τον Γολγοθά που πέρασε το τελευταίο διάστημα καθώς ο ίδιος δεν κοινοποίησε την περιπέτειά του.

Ο Παναγιώτης Καπετανέας ήταν οδοντίατρος από το 1981 στη Βάρη, όπου δραστηριοποιήθηκε μετά την αποφοίτησή του από το πανεπιστήμιο. Με τα κοινά ασχολήθηκε το 2003, όταν εξελέγη στην αντιπολίτευση του πρώην Δήμου Βάρης. Το 2007 οι δημότες του τον εξέλεξαν Δήμαρχο Βάρης για μια θητεία.

Με την ενοποίηση του “Καλλικράτη” και τη δημιουργία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης έδωσε το “παρών” και μπήκε στο Δημοτικό Συμβούλιο ως αντιπολίτευση στην τότε διοίκηση Κασιδόκωστα – Πανά. Το 2014 δεν πολιτεύτηκε. Ενώ στις εκλογές του 2019 στήριξε με τον τρόπο του την υποψηφιότητα του Κώστα Πασακυριάκου.

Ο Παναγιώτης Καπετανέας με Μανιάτικη καταγωγή που ερχόταν σχεδόν κάθε καλοκαίρι, ήταν παντρεμένος με την ιατρό Αγγελική Ράπτη και απέκτησε έναν γιο τον Σωκράτη, ενώ χάρηκε να γνωρίσει και δύο εγγόνια.

Πηγή άρθρου https://3vita.gr/apeviese-panagiotis-kapetaneas-50723

Απεβίωσε ο πρώην Δήμαρχος Βάρης, Παναγιώτης Καπετανέας
To Top