Αθλητισμός

Καλαμάτα ’80: Ένας αντίπαλος λιγότερος στην Α2- Αποσύρθηκε η Ροδίων Άθλησις

Μια δύσκολη και δαπανηρή μετακίνηση λιγότερη θα έχει στο φετινό πρωτάθλημα η Καλαμάτα ‘80 μετά την απόφαση της ομάδας Ροδίων Άθλησις να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Παραμονές της έναρξης -το πρώτο σέρβις θα γίνει στις 19 του μήνα- οι ροδίτες γνωστοποίησαν την αποχώρησή τους και επίσημα στην ΕΟΠΕ και σύμφωνα με την ειδική προκήρυξη του πρωταθλήματος υποβιβάζονται στην Β’ Εθνική ανδρών.

Από τα τέλη Μαΐου η διοίκηση του νησιωτικού συλλόγου είχε προαναγγείλει την αποχώρηση της από το πρωτάθλημα εξαιτίας της σταδιακής μείωσης του ντόπιου στοιχείου στο ρόστερ. Είναι η δεύτερη ομάδα που αποχωρεί μετά τον Ηρακλή Χαλκίδας ο οποίος είχε εξαιρεθεί από την κλήρωση.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ για το θέμα:

«Με επιστολή της στην Ε.Ο.ΠΕ. η Ροδίων Άθλησις γνωστοποίησε την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Κατόπιν τούτου και σύμφωνα με το άρθρο 23 παράγραφος 2 του Γενικού κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων και το άρθρο 1 παράγραφος ε΄ της Ειδικής Προκήρυξης αποκλείεται απ΄ τους υπόλοιπος αγώνες του Πρωταθλήματος και υποβιβάζεται στην Β΄ Εθνική/ Εθνικό Περιφερειακό, στην οποία θα έχει δικαίωμα συμμετοχής την επόμενη αγωνιστική περίοδο.»

Καλαμάτα ’80: Ένας αντίπαλος λιγότερος στην Α2- Αποσύρθηκε η Ροδίων Άθλησις
To Top