ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για τον υπάλληλο της Μεταφορών

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε χθες το μεσημέρι μετά την απολογία του ο 61χρονος υπάλληλος της Διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφερειακής Ένωσης Μεσσηνίας, που συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας του Τμήματος Καλαμάτας με προσημειωμένο χαρτονόμισμα μετά από επίσκεψη που έκανε σε σχολή οδηγών της πόλης. Ο 61χρονος κατηγορείται για δωροληψία υπαλλήλου κατ’επάγγελμα και κατ’εξακολούθηση.

Το χαρτονόμισμα είχε προσημειωθεί, μετά την καταγγελία του ιδιοκτήτη της Σχολής στην Αστυνομία, ότι του ζητήθηκαν χρήματα, και σε συνεννόηση με την Ασφάλεια Καλαμάτας, επειδή δεχόταν σύμφωνα με την καταγγελία του, πιέσεις από τον κατηγορούμενο για να διευκολύνει στις εξετάσεις μαθητές του. Μάλιστα, στην κατάθεσή του ο καταγγέλλων δήλωσε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε σε αυτό, καθώς και πέρυσι το καλοκαίρι ο υπάλληλος είχε ζητήσει και είχε λάβει συνολικά από τον καταγγέλλοντα 150 ευρώ.

Ο υπάλληλος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον ανακριτή και στον εισαγγελέα Καλαμάτας, με την δικηγόρο του Σταυρούλα Παπαδόπουλου, να υποστηρίζει στο Messinialive ότι είναι αθώος και χαρακτήρισε τις κατηγορίες έωλες, αβάσιμες και αστήριχτες, αφού ο πελάτης της κρατούσε μόνο τα πρακτικά ως δεύτερος εξεταστής και δεν επηρεάζε το αποτέλεσμα της εξέτασης.
Στην ερώτησή μας πώς βρέθηκαν τα χρήματα που είχε προσημειώσει η Ασφάλεια στην τσέπη του πελάτη της, απάντησε ότι του τα έβαλε φεύγοντας από τη Σχολή στην τσέπη με το ζόρι ο καταγγέλλων.
Μετά την απολογία του ο 61χρονος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Τι δήλωσε για το θέμα η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Μεσσηνίας Αντωνία Μπούζα

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για τον υπάλληλο της Μεταφορών
To Top