ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντωνόπουλος: “Το μαύρο άσπρο στο ΔΣ Καλαμάτας”

“Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την ικανότητα του Δημάρχου να κανει το μαυρο άσπρο. Δυστυχώς μετα απο 12 χρόνια και 16 εκατομμύρια ευρώ το Μέγαρο χορού Καλαμάτας, Μαρία Κάλλας, δεν ειναι δυνατόν να παραληφθεί και να λειτουργήσει αλλά αξίζουν έπαινοι σε όλους όσους προσπάθησαν να παραμείνει έτσι με όλες τις κακοτεχνίες και δυσλειτουργίες που παρουσιάζει.

Επίσης για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο πάλι μας αξίζουν συγχαρητήρια γιατί το σχεδιάσαμε και το παραλάβαμε με λάθη που τωρα προεκλογικά με μια απόφαση ΔΣ μπορούμε να τα διορθώσουμε.
Μήπως επίσης μπορούμε να διορθώσουμε και την επιλογή της Μαραθόλακκας αλλά και του σταθμού Μεταφόρτωσης απορριμμάτων στο περιβαλλοντικό παρκο του Νεδοντα που υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής σήμερα και στο μέλλον.
Προφανώς και δεν γίνεται. Η δημοτική αρχή όμως μπορεί να τροποποιήσει το ΓΠΣ ώστε εκ των υστέρων να νομιμοποιήσει τις επιλογές της και τις αυθαιρεσίες της. Αυτό και τελικά έκανε λαμβάνοντας και την απόφαση που “διορθώνει” όλα τα λάθη της.
Ας μη ξεχνάμε οτι στο ίδιο ΔΣ ο δήμαρχος απολογήθηκε για την παραχώρηση χώρου στους εφέδρους στο πάρκο με σκοπό μεταξύ των άλλων να αναλάβουν και χρέη δημοτικού χωροφύλακα, μια και τα κάγκελα που τοποθετήθηκαν πρόσφατα δεν επαρκούν για την ασφάλεια του χώρου. Δεν θα μπορούμε να φτάσουμε μέσα σε περίπτωση σεισμού αφού εκει υπάρχει χώρος συνάθροισης κοινού.
Δυστυχώς η προεκλογική περίοδος άτυπα εχει αρχίσει και αυτη τη φορά όλα αυτά τα απατηλά σχέδια αποτελούν ένα επικοινωνιακό εργαλείο, στο μοντέλο του επιτυχημένου Δημάρχου, που φαίνεται να προβάλει ο απερχόμενος Δήμαρχος Καλαμάτας”.

Αντωνόπουλος: “Το μαύρο άσπρο στο ΔΣ Καλαμάτας”
To Top