ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντωνόπουλος: Πριβέ εκδηλώσεις προεκλογικά με δαπάνες που πληρώνουν οι δημότες

“Εκατοντάδες δημότες αποκλείστηκαν απο παράσταση στο Μέγαρο χορού”

“Ενα σπουδαίο καλλιτεχνικό γεγονός παρουσιάστηκε σε εκδήλωση το Σαββατοκύριακο στην πόλη μας. Ήταν μια αυθεντική χορευτική παράσταση που έλκει το θέμα της απο την αρχαιότητα και τον Ελληνικό πολιτισμό.

Ήταν όμως και η αιτία να βιώσουν τον αποκλεισμό και την απαξίωση εκατοντάδες Καλαματιανοι αλλά και επισκέπτες που τους στερήθηκε η παρακολούθηση μιας πολύ σημαντικής, μοναδικής θα λέγαμε παράστασης.
Είναι πραγματικά να απορεί κανείς, ποιός και με ποια δικαιολογία στερεί το απόλυτο δικαίωμα εισόδου σε δημοτική παράσταση σε ενα δημόσιο Μεγαρο χορού. Ειναι δυνατόν ένας Δήμος η μια δημοτική επιχείρησή να προετοιμάζει και να φιλοξενεί μια παράσταση διεθνούς κύρους και απήχησης με έξοδα απο τον προϋπολογισμό του Δήμου Καλαμάτας και το πολιτιστικό τέλος που πληρώνεται απο όλους μας και να δινει μόνο προσκλήσεις;
Ολοι εμείς οι δεκάδες εκατοντάδες δημότες φανατικοί φίλοι αυτής της παράστασης που θα μπορούσαμε με ενα εισιτήριο να διεκδικήσουμε μια απο τις 1300 θέσεις των δύο παραστάσεων που δόθηκαν. Γιατί να μείνουμε απ’έξω; Γιατί όλες οι θέσεις να ειναι απο προσκλήσεις που έδωσε ο δήμος; Γίνονται και “πριβέ” εκδηλώσεις προεκλογικά με δαπάνες που πληρώνει, ποιός; Αυτός που διαλέγει τους προσκεκλημένους. Ακόμα και οι δωρεάν παραστάσεις που δεν επαρκούν για όλους ενώ τις πληρώνουμε όλοι, συνιστούν διάκριση. Θυμίζουμε οτι το Μέγαρο χορού το πλήρωσε ο λαός της Καλαμάτας με 17 εκατομμύρια χωρίς να είναι ικανός ο Δήμος μετά απο δέκα χρόνια να υπογράψει για να το παραλάβει. Τις δε αστοχίες που έχει, της πληρώνει ακόμα ο δημότης, χωρίς βεβαίως να μπορεί να βλέπει και τις παραστάσεις αφού δεν περισσεύουν προσκλήσεις η εισιτήρια.

Ελπίζουμε να εχει μια καλή δικαιολογία για όλες αυτές τις ταξικές αταξίες που κάνει ως υποψήφιος περιφερειάρχης ο Δήμαρχος. Να αναφέρουμε εδώ στους φίλους αναγνώστες ότι το τελευταίο εξάμηνο προβλέπεται μια θεαματική αύξηση των θεαμάτων που προσφέρει η δημοτική αρχή Καλαμάτας”.

Μιχάλης Αντωνόπουλος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Ανεξάρτητη Συμμαχία Πολιτών Δήμου Καλαμάτας”

Αντωνόπουλος: Πριβέ εκδηλώσεις προεκλογικά με δαπάνες που πληρώνουν οι δημότες
To Top