ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγουν τα σχολεία-H ανακοίνωση του Yπουργείου Παιδείας

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 

Oριστικά ανοίγουν τα σχολεία τη Δευτέρα, παρά το αλαλούμ που επικρατεί από το πρωί, μετά τις δηλώσεις της Αριστ. Πελώνη και του Βασίλη Κικίλια.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

«Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Ειδικά Σχολεία όλων των βαθμίδων θα λειτουργήσουν δια ζώσης την Δευτέρα 11/1 .

Υπενθυμίζεται η απόφαση της Κυβέρνησης, στη βάση εισήγησης της Επιτροπής των ειδικών, για δια ζώσης επαναλειτουργία των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών και Ειδικών Σχολείων όλων των βαθμίδων την προσεχή Δευτέρα 11/1. Στη βάση εγκυκλίου που εστάλη προς τα σχολεία νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα εν λόγω σχολεία αναλαμβάνουν υπηρεσία, αύριο, Παρασκευή 8/1.

Αύριο, Παρασκευή, 8/1 Γυμνάσια και Λύκεια όλης της χώρας ξεκινούν την εξ αποστάσεως λειτουργία τους μέσω τηλεκπαίδευσης».

ΠΕΛΩΝΗ: «Μπορεί να μην ανοίξουν σχολεία και click away»

Η επίσημη ανακοίνωση έρχεται μετά τη «βόμβα» από την Αριστοτελία Πελώνη η οποία ανέφερε ότι δεν υπάρχουν βεβαιότητες.

«Η πανδημία είναι ένα φαινόμενο που εξελίσσεται δυναμικά. Όπως δεν είναι γραμμική η εξέλιξή της, δεν είναι γραμμικές και οι αποφάσεις. Όλα εξαρτώνται από τα επιδημιολογικά δεδομένα» είπε αρχικά η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος και πρόσθεσε:

«Προτεραιότητα είναι το άνοιγμα των σχολείων και η επαναλειτουργία του λιανεμπορίου, όμως θα εξαρτηθεί από τα επιδημιολογικά στοιχεία και τις εισηγήσεις».

Ανοίγουν τα σχολεία-H ανακοίνωση του Yπουργείου Παιδείας
To Top