ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Άγγελος Χρονάς

“ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΑΤΟΥΛΗ”

Με επιστολή του στον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηλία Στρατηγάκο κατέθεσε την ανεξαρτητοποίησή του ο περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη Τατούλη και μέχρι πρότινος Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Δημόσιας Υγείας στην ΠΕ Μεσσηνίας, Άγγελος Χρονάς. Όπως δηλώνει στην επιστολή του “λόγοι πολιτικοί επιβάλλουν την ανεξαρτητοποίησή μου”. Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης:

Επιστολή-Δήλωση ανεξαρτητοποίησης Περιφερειακού Συμβούλου Μεσσηνίας Άγγελου Χρονά

Προς Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

κ.Ηλία Στρατηγάκο

Κοιν: Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη

Μέλη Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

Με την παρούσα επιστολή θέλω να δηλώσω –καταθέσω την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.

Λόγοι πολιτικοί μου επιβάλλουν να προβώ στην ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη με την οποία εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος Μεσσηνίας στις περιφερειακές εκλογές του 2014.

Δηλώνω πως μέχρι τη λήξη της θητείας μου θα παραμείνω ως ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος Μεσσηνίας, στη θέση που με έστειλαν οι συμπατριώτες μου Μεσσήνιοι και θα στηρίζω κάθε απόφαση που θα είναι προς όφελος των πολιτών της Πελοποννήσου.

Κλείνοντας την παρούσα δήλωσή μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη για τον ορισμό μου ως Εντεταλμένου Συμβούλου για θέματα Δημόσιας Υγείας στην ΠΕ Μεσσηνίας.

Με εκτίμηση

Άγγελος Χρονάς

Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος Μεσσηνίας

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ “ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ”

Να σημειωθεί ότι ο Άγγελος Χρονάς δεν είχε υπογράψει το κείμενο στήριξης Τατούλη των 11 περιφερειακών συμβούλων της παράταξης “Νέα Πελοπόννησος”. Τότε είχε διαφανεί ο πρώτος διαχωρισμός της θέσης του. Μάλιστα, σε αποκλειστικές δηλώσεις του τότε στο MessiniaLive είχε υποστηρίξει: ““Σεβόμενος τις Αρχές και τις αξίες της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη στηρίζω το κόμμα μου και τις αποφάσεις του. Συνειδητά δεν υπέγραψα το κείμενο των 11 οι οποίοι από σήμερα μειώνονται”.
Να υπενθυμίσουμε ότι η υπογραφή του απουσίαζε από το κείμενο διπλής στήριξης των 11, το βράδυ της 3ης Ιουνίου μετά και τις δηλώσεις Αυγενάκη ότι “ο Τατούλης δεν συμβαδίζει με τη ΝΔ και την πορεία που έχει χαράξει η παράταξη”.

Η ανεξαρτητοποίηση του Άγγελου Χρονά είναι η δεύτερη μετά την παραίτηση της αντιπεριφερειάρχη Ελένης Παναγιωτοπούλου και της ανεξαρτητοποίησης της στις 15 Οκτωβρίου.

Μ.Π.

Διαβάστε και αυτό:

Χρονάς: “Συνειδητά δεν υπέγραψα το κείμενο των 11”

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Άγγελος Χρονάς
To Top