ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναβάθμισε τον Γκούνη ο Τατούλης

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΚΟΥΝΗ ΣΕ ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ – ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Άρχισε να μοιράζει αρμοδιότητες ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης μετά από την τελευταία διοικητική ανωμαλία που υπάρχει στην ΠΕ Μεσσηνίας και την αφαίρεση αρμοδιοτήτων από την Ελένη Αλειφέρη λόγω του… κοριού.
Ο φόρτος εργασίας είναι μεγάλος για τον ίδιο τον Περιφεριάρχη και είναι αδύνατο να ανταπεξέλθει σωστά στα αυξημένα καθήκοντα και τις απαιτήσεις της Μεσσηνίας. Έτσι με απόφασή του, “Υπουργός Οικονομικών” της ΠΕ Μεσσηνίας αναλαμβάνει ο οικονομολόγος περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Γκούνης.
Θυμίζουμε ότι ο νεόκοπος στην πολιτική Απόστολος Γκούνης, τόλμησε να ορθώσει λόγο κι ανάστημα στην κοπή της πίτας της ΠΕ Μεσσηνίας στις 8 Φεβρουαρίου και μίλησε από καρδιάς για τα προβλήματα και τις δυσλειτουργίες που ο ίδιος είχε διαπιστώσει εντός της Περιφέρειας.
Και ήταν μια τοποθέτηση που αρχικά δεν άρεσε στον Πέτρο Τατούλη, αλλά στην πορεία των πραγμάτων ο Γκούνης σχεδόν δικαιώθηκε!

Επιπλέον, μέτρησε θετικά η πρόοδος και η μεθοδικότητα στην λειτουργία του ΚΕΚ Μεσσηνίας στο οποίο ο Απόστολος Γκούνης εδώ και 3 χρόνια έχει την ευθύνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, θα συνεχίσει ο κ. Τατούλης να δίνει αρμοδιότητες αφού πολλά θέματα πρέπει να τρέξουν με άτομα στην έδρα της ΠΕ Μεσσηνίας, με τον ίδιο να έχει φυσικά την επίβλεψη και τον συντονισμό.

Η σημερινή απόφαση του Περιφερειάρχη αναφέρει:
“Ορίζουµε τον Γκούνη Απόστολο του Σπυρίδωνος, Εντεταλµένο Περιφερειακό Σύµβουλο σε θέµατα ∆ια Βίου Μάθησης και Παιδείας Περιφέρειας Πελοποννήσου, και ως Εντεταλµένο Σύµβουλο σε θέµατα οικονοµικής φύσης της Π.Ε. Μεσσηνίας Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ένεκα τούτου όλα τα έγγραφα οικονοµικού περιεχοµένου υπηρεσιών Π.Ε. Μεσσηνίας να φέρουν την υπογραφή του”.

Η απόφαση του Περιφερειάρχη

Αναβάθμισε τον Γκούνη ο Τατούλης
To Top